Așa mamă, așa fiică! Prințesa Stéphanie de Monaco, într-o campanie pentru colecția fiicei sale

29 mai, 2024

Pauline Ducruet și-a reunit familia pentru a-și prezenta cea mai recentă colecție Alter Design. Un videoclip postat pe contul ei de Instagram îi arată pe membrii Familiei Princiare monegasce în rol de modele.

Mamă și fiică, împreună pentru brandul Alter Designs. FOTO: Instagram
Mamă și fiică, împreună pentru brandul Alter Designs. FOTO: Instagram

Cei care nu-și amintesc de perioada de glorie a Prințesei Stéphanie de Monaco din anii 1980 și 1990 au ocazia să recupereze. Prințesa a avut amabilitatea de a juca rolul de model pentru cea mai recentă campanie a fiicei sale mai mari, Pauline Ducruet: un videoclip filmat într-o piscină din Principat, în care sora lui Albert al II-lea apare nu doar alături de ceilalți doi copii ai săi, Louis Ducruet și Camille Gottlieb, ci și alături de fostul său soț, Daniel Ducruet, de ceilalți copii, de actuala lui soție și chiar de mama lui, Maguy Ducruet.

Cu toții au servit drept modele pentru a prezenta haine sport din noua colecție Alter Designs, marca lui Pauline Ducruet. În acest lookbook, un top mulat pe piele cu strălucire metalică purtat de Prințesa Stéphanie de Monaco atrage atenția: ochelari de soare, o tunsoare scurtă, cu părul dat pe spate, într-o coafură wet look, prințesa își reînvie ca imaginea sexy de odinioară.

Ținuta amintește irezistibil de glorioșii ani '80 ai lui Stéphanie de Monaco, când era model, cântăreață și creatoare a propriului său brand de costume de baie.

Pauline Ducruet i-a pus și pe cei doi frați ai ei, Louis Ducruet și Camille Gottlieb, și pe cumnata ei, Marie Ducruet, să se îmbrace în creațiile ei. De asemenea, ea l-a pus pe vărul ei Alexandre Grimaldi, copilul din afara căsătoriei al lui Albert al II-lea, să pozeze pentru o altă campanie în urmă cu câteva luni. Dar ceea ce a fost cel mai surprinzător a fost prezența lui Daniel Ducruet, fostul soț al prințesei, în condițiile în care cei doi foști soți au fost rareori văzuți împreună de la divorțul lor furtunos, pe fondul infidelităților și al fotografiilor scandaloase.

Anul trecut, cei doi au participat împreună la aniversarea fiicei lor, Pauline, dar această solidaritate, în afara ceremoniilor strict necesare în familie, este total surprinzătoare. Pentru a promova noua colecție a lui Pauline Ducruet, toată lumea a pus umărul: soacra Kelly-Marie, mama ei, Maguy Ducruet și ceilalți copii ai lor, Linoué și Michael, au pozat și ei alături de prințesă.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg