Așa mamă, așa fiică! Prințesa Stéphanie de Monaco, într-o campanie pentru colecția fiicei sale

29 mai, 2024

Pauline Ducruet și-a reunit familia pentru a-și prezenta cea mai recentă colecție Alter Design. Un videoclip postat pe contul ei de Instagram îi arată pe membrii Familiei Princiare monegasce în rol de modele.

Mamă și fiică, împreună pentru brandul Alter Designs. FOTO: Instagram
Mamă și fiică, împreună pentru brandul Alter Designs. FOTO: Instagram

Cei care nu-și amintesc de perioada de glorie a Prințesei Stéphanie de Monaco din anii 1980 și 1990 au ocazia să recupereze. Prințesa a avut amabilitatea de a juca rolul de model pentru cea mai recentă campanie a fiicei sale mai mari, Pauline Ducruet: un videoclip filmat într-o piscină din Principat, în care sora lui Albert al II-lea apare nu doar alături de ceilalți doi copii ai săi, Louis Ducruet și Camille Gottlieb, ci și alături de fostul său soț, Daniel Ducruet, de ceilalți copii, de actuala lui soție și chiar de mama lui, Maguy Ducruet.

Cu toții au servit drept modele pentru a prezenta haine sport din noua colecție Alter Designs, marca lui Pauline Ducruet. În acest lookbook, un top mulat pe piele cu strălucire metalică purtat de Prințesa Stéphanie de Monaco atrage atenția: ochelari de soare, o tunsoare scurtă, cu părul dat pe spate, într-o coafură wet look, prințesa își reînvie ca imaginea sexy de odinioară.

Ținuta amintește irezistibil de glorioșii ani '80 ai lui Stéphanie de Monaco, când era model, cântăreață și creatoare a propriului său brand de costume de baie.

Pauline Ducruet i-a pus și pe cei doi frați ai ei, Louis Ducruet și Camille Gottlieb, și pe cumnata ei, Marie Ducruet, să se îmbrace în creațiile ei. De asemenea, ea l-a pus pe vărul ei Alexandre Grimaldi, copilul din afara căsătoriei al lui Albert al II-lea, să pozeze pentru o altă campanie în urmă cu câteva luni. Dar ceea ce a fost cel mai surprinzător a fost prezența lui Daniel Ducruet, fostul soț al prințesei, în condițiile în care cei doi foști soți au fost rareori văzuți împreună de la divorțul lor furtunos, pe fondul infidelităților și al fotografiilor scandaloase.

Anul trecut, cei doi au participat împreună la aniversarea fiicei lor, Pauline, dar această solidaritate, în afara ceremoniilor strict necesare în familie, este total surprinzătoare. Pentru a promova noua colecție a lui Pauline Ducruet, toată lumea a pus umărul: soacra Kelly-Marie, mama ei, Maguy Ducruet și ceilalți copii ai lor, Linoué și Michael, au pozat și ei alături de prințesă.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg