Revelațiile care arată că Meghan Markle este o persoană remarcabilă, care „ar putea face lucruri mărețe”

10 octombrie, 2023

Nu este niciun secret că Meghan Markle e o personalitate influentă, de luat în seamă!

Meghan Markle, Getty jpg

Fosta actriță, care a devenit Ducesă de Sussex după mariajul cu Prințul Harry, a început să facă valuri încă din anii de preadolescență, când a anulat în mod faimos o reclamă sexistă la un săpun.

Printre alte realizări, Meghan Markle, absolventă a Universității Northwestern, a scris o carte pentru copii, a jucat într-un documentar Netflix, a înființat împreună cu soțul său, Prințul Harry, o organizație non-profit și și-a împrumutat vocea la Conferința ONU pentru femei.

Cititorul în palmă Gary Markwick a dezvăluit că Meghan Markle are o trăsătură destul de neobișnuită pe ambele mâini - o linie Simian. „Meghan Markle, Hillary Clinton, Robert de Niro, Tony Blair - toate acestea sunt exemple de oameni care au linia Simian", a declarat acesta pentru Hello Magazine.

„Aceștia sunt oameni care pot fi foarte sensibili. Sunt foarte concentrați, sunt cu capul pe umeri, vor obține întotdeauna ceea ce își doresc. Dar, uneori, au o viziune neașteptată în ceea ce încearcă să obțină și nu se uită întotdeauna în jur pentru a vedea cine este în jur sau ce se întâmplă.

Unii oameni au doar o atingere a acestei linii, dar Meghan are o linie Simian pe fiecare mână", a adăugat el. „Mâna stângă reprezintă emoțiile noastre. Mâna dreaptă este ceea ce facem din viața noastră, ceea ce realizăm. Iar Meghan o are pe ambele mâini, așa că este o dublă lovitură. Ea ar putea face lucruri mărețe".

„Majoritatea oamenilor au trei linii principale pe palmă”, a mai explicat Gary Markwick. „Inima, capul și viața, cea din urmă fiind cea mai importantă. Aceste linii se formează în pântecele mamei înainte de a ne naște. Și nu sunt doar liniile noastre care ne spun despre noi înșine și despre destinul nostru. Forma și trăsăturile mâinilor noastre o fac și ele”.

„Cineva care are palmele foarte lungi și degetele foarte lungi poate fi foarte delicat și foarte sensibil", a mai spus specialistul. „Cineva care are degete scurte și butucănoase, ceea ce noi numim mâini elementare, acești oameni sunt genul de oameni care vor să se căsătorească. Dacă ar merge la o licitație pentru a cumpăra o antichitate, ar evalua-o în funcție de cât valorează, nu de frumusețea ei”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg