Revelionul de coșmar al lui Kate! Prințul William a lăsat-o în hohote de plâns, căci a schimbat planurile

2 ianuarie, 2024

Pentru multe cupluri, este greu să aleagă cu ce familie petrece perioada festivă a sărbătorilor. Nu au făcut excepție nici Prințul William și Prințesa Kate.

Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg

Prințul și Prințesa de Wales au anual sarcina dificilă de a alege dacă să petreacă perioada festivă cu familia Windsor sau cu familia Middleton, o decizie deloc ușoară! Un astfel de caz s-a derulat în trecut, cu consecințe de-a dreptul lacrimogene. Căci așa se arată într-o carte ce conține povestea Prinților de Wales. La începutul relației, când legătura era foarte fragilă, Prințul William a lăsat-o pe Kate Middleton într-o mare de lacrimi, chiar de Revelion!

Moștenitorul tronului britanic a avut de ales între a rămâne cu prietena sa, la acea vreme, și a merge să petreacă Anul Nou alături de familia regală. Potrivit cutumelor, la reuniunile de sărbătoare participă exclusiv membrii familiei regale, o tradiție în care uneori mai apar și excepții.

În 2006, înainte de căsătoria cuplului, tradiția era clară, Kate Middleton nu putea petrece ziua cea mare la Sandringham, deoarece invitațiile de Crăciun alături de familia regală erau primite doar de cuplurile căsătorite.

Așadar, deși cuplul lor nu putea petrece Crăciunul împreună în acel moment, se spune că totuși aveau planuri mari pentru Anul Nou. Însă planurile au fost date complet peste cap, lăsând-o pe actuala Prințesă de Wales într-o mare de lacrimi!

Kate Middleton și Prințul William, Foto Getty (2) jpg

‌Potrivit acelei cărți, William a fost nevoit să-și anuleze planurile de Anul Nou în ultimul moment, iar Kate nu a primit vestea deloc bine, scrie publicația Express.

Detaliile sunt prezentate în cartea „The Making of a Royal Romance”, care a apărut în 2011. Autoarea regală Katie Nicholl a susținut că William a promis că se va alătura lui Kate și familiei sale de Revelion, optând totuși să-și schimbe planurile, într-un final.

Katie a notat în cartea sa: ”William s-a răzgândit, după care s-a consultat cu tatăl său și cu bunica sa în legătură cu viitorul său alături de Kate. Se pare că una a fost concluzia! Ambii l-au sfătuit să nu se grăbească!”.

‌În săptămânile următoare, a urmat o despărțire scurtă, în 2007! Se pare că Regina Elisabeta s-a arătat atunci dezamăgită de faptul că William nu mai forma un cuplu cu Kate Middleton.

Situația însă s-a reglat, iar frumușica brunetă a ajuns astăzi una dintre cele mai iubite și apreciate figuri regale ale familiei regale britanice.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg