Revenirea Reginei Camilla! N-a suportat prea mult izolarea la Balmoral și a apărut la un eveniment

31 august, 2023

Regina Camilla a participat la un eveniment la Royal Air Force Club, marți seară, unde a îmbrăcat una dintre frumoasele sale rochii cu buline, precum și câteva bijuterii strălucitoare.

Regina Camilla (1) jpg

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a avut o ieșire oficială marți, când a dezvelit un portret al agentului executiv pentru operațiuni speciale, Noor-un-Nisa Inayat Khan GC. Noor a devenit prima femeie operator care s-a infiltrat în Franța ocupată de inamic pentru a ajuta Rezistența franceză în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

De asemenea, Regina Camilla a anunțat în mod oficial numele unei camere în onoarea lui Noor la Royal Air Force Club, marți, scrie The Express. Pentru această ieșire, Regina Camilla a îmbrăcat o rochie cămașă Samantha Sung Audrey cu verde și alb, ținută pe care a purtat-o de multe ori.

„Această rochie cămașă inspirată din anii 1950 este feminină, elegantă și extrem de confortabilă. Confecționată dintr-o musola delicată din bumbac, ceea ce o face perfectă pentru orice ocazie.", se arată în descrierea rochiei pe site-ul brandului. Cu un preț inițial de 675 de lire sterline, rochia Reginei Camilla este în prezent la vânzare pentru 473 de lire sterline.

La rochia cu buline, Regina Camilla a asortat pantofii Sole Bliss Ingrid Pumps în piele de căprioară bej, care costă 159 de lire sterline. Și bijuteriile alese au fost unele speciale,  la gât ea a avut colierul cu pandantivul ei Kiki McDonough Apollo Blue Topaz în aur galben, care are un preț de 1.500 de lire sterline. 

Regina a purtat, de asemenea, brățara Van Cleef and Arpels Vintage Alhambra Yellow Gold Agate Bracelet, care a costat 4.500 de lire sterline.

Pe Twitter, fanii nu s-au abținut și au comentat apariția Reginei Camilla. „Ce rochie superbă!", „Îmi place brățara ei. Mă întreb dacă a fost un cadou de la rege, pentru că pare să o poarte des".

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg