Ritualul matinal de la care Regina Elisabeta nu se abate niciodată. Plăcerea la care suverana poftește zilnic

27 aprilie, 2022
2 regina 10 jpg jpeg

Regina Elisabeta este o mare amatoare de dulciuri, iar pasiunea ei pentru ciocolat─â este de notorietate.

De aceea, ca o iubitoare de dulce, cum ar putea ├«ncepe altfel ziua dec├ót cu ceva dulce? ╚śi, se pare, Maiestatea Sa nu renun╚Ť─â niciodat─â la acest obicei.

Regina Elisabeta ├«ncepe ├«n fiecare diminea╚Ť─â ziua cu un ceai Earl Grey, la care asorteaz─â o gustare dulce: biscuite, ├«n special. Angaja╚Ťii s─âi ╚Ötiu deja c─â suverana nu bea ceaiul ├«ndulcit, ci doar ocazional, ├«n func╚Ťie de chef, mai cere pu╚Ťin lapte ├«n completare.

Se pare c─â are ╚Öi o preferin╚Ť─â anume ├«n ceea ce prive╚Öte biscui╚Ťii, ╚Öi anume Chocolate Olivers, un tip de biscui╚Ťi cu umplutur─â ╚Öi tra╚Öi ├«n ciocolat─â.

chocolate bath olivers [2] 3056 p jpg

Darren McGrady, fostul chef regal, a dezvăluit că suverana mănâncă zilnic înainte de micul dejun propriu zis un biscuite fabricat de compania Huntley & Palmers, potrivit My London.

Biscuitele este prezentat pe site ca un desert delicios, ├«mbr─âcat ├«n ciocolat─â neagr─â delicioas─â, cu un miez crocant dup─â o re╚Ťet─â veche din 1930, care include cea mai dens─â ciocolat─â.

Un pachet de 200 g din acest tip de biscui╚Ťi ajunge la 8.48 de lire sterline.

Darren a numit-o ├«n trecut pe regin─â ÔÇŁciocoholic─âÔÇŁ, tocmai din pasiunea pentru ciocolat─â a Maiest─â╚Ťii Sale, predispozi╚Ťie pe care se pare c─â a mo╚Ötenit-o ╚Öi Prin╚Ťul William, despre Kate Middleton a spus c─â nu rezist─â ├«n fa╚Ťa acestui desert.