Ritualul zilnic pe care îl au Prințul Andrew și Sarah Ferguson deși sunt divorțați! Locuiesc împreună

24 iulie, 2024

Zvonurile continuă să circule cu privire la natura relației dintre Sarah Ferguson și fostul ei soț, Prințul Andrew. S-au căsătorit în urmă cu 38 de ani și au rămas incredibil de apropiați, continuând chiar să locuiască în aceeași casă în ciuda divorțului lor.

Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg

Dacă ar fi rămas căsătoriți, Sarah Ferguson și Prințul Andrew ar fi sărbătorit ieri cea de-a 38-a aniversare a nunții lor. Dar, în ciuda divorțului lor, ei rămân mai apropiați ca niciodată. De fapt, legătura dintre cei doi este atât de puternică încât Sarah Freguson continuă să locuiască la Royal Lodge cu fostul ei soț.

Cu toate acestea, șederea lor pe proprietatea din Windsor ar putea fi în pericol. Regele Charles ar fi făcut presiuni asupra fratelui său mai mic să părăsească conacul din Windsor cu 30 de camere în favoarea casei mai mici Frogmore Cottage, cândva casa din Marea Britanie a Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Dar, indiferent de situație, Prințul Andrew va avea sprijinul fostei sale soții, care ar putea, de asemenea, să i se alăture în noua sa casă.

Natura relației lor i-a ținut pe fanii familiei regale cu sufletul la gură timp de mulți ani, iar speculațiile potrivit cărora și-au reluat idila continuă să apară.

Într-un interviu din 2019, fostul jurnalist de la publicația The Sun, Dan Wootton, i-a descris pe Sarah Ferguson și pe Prințul Andrew ca fiind „prieteni cu beneficii”: „Ei nu se văd cu nimeni altcineva”. Dar o sursă regală a spus că legătura nu este „o poveste de dragoste pasională”, ci mai degrabă o prietenie profundă. „Nu este vorba de o mare poveste de dragoste pasională - au dormitoare separate la Royal Lodge - ci mai degrabă de cea mai profundă formă de prietenie. Este o relație foarte neobișnuită pentru un cuplu divorțat, mai ales pentru lumea exterioară, dar sunt extrem de devotați și s-ar apăra unul pe celălalt până la moarte”.

Sarah Ferguson a vorbit în urmă cu ceva vreme despre viața ei la Royal Lodge cu Prințul Andrew, confirmând că, deși au dormitoare separate, se reunesc pentru un ritual zilnic. „Stăm la masă și luăm ceaiul de după-amiază împreună. Este o parte foarte importantă a vieții noastre”, a dezvăluit ea.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg