Rochia purtată de Regina Letizia a Spaniei de cinci ori! Cât costă ținuta preferată a suveranei

23 martie, 2023

Regina Letizia a Spaniei obișnuiește să îmbrace de mai multe ori rochiile din garderoba sa!

regina letizia rochie (1) jpg

Regina Letizia a Spaniei a fost atras atenția asupra ei fără să facă prea multe eforturi. Ieri, 22 martie, aceasta a participat la o expoziție care comemorează 500 de ani de la moartea lui Antonio de Nebrija, considerat autorul gramaticii spaniole și al primului dicționar al limbii.

Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 50 de ani, a îmbrăcat pentru a cincea oară rochia ei preferată cu buline. Articolul vestimentar, lung până la glezne, a fost perfect pentru o zi călduroasă și însorită de primăvară.

Este pentru a cincea oară când Regina Letizia a Spaniei, care este cunoscută de ani de zile pentru dragostea sa de a da o nouă viață hainelor sale, a apărut îmbrăcată în rochia de la brand-ul Massimo Dutti. Acesta costă de 119 lire sterline.

Conform Daily Mail, Regina Letizia a Spaniei a purtat prima dată rochia cu buline în 2019, în timpul unei vizite de stat în Coreea de Sud, și apoi din nou în ianuarie 2020, la Târgul Internațional de Turism FITUR din Madrid.

Cu ce s-a ocupat Letizia înainte să devină regină

Exact ca în povestea Cenușăresei, Letizia Ortiz Rocasolano a Spaniei s-a născut într-o familie de clasă medie și-a avut un job obișnuit până la începutul anilor 2000, când și-a întâlnit prințul cuceritor și-a intrat, cu drepturi depline, în familia regală a Spaniei.

După urcarea pe tron a soțului ei, în 2014, Regina Letizia a Spaniei a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din lume. Însă puțină lume cunoaște realizările pe care Regina de astăzi a Spaniei le-a avut la locul ei de muncă, când nici măcar nu visa cu ochii deschiși să devină, într-o bună zi, regină și tot ce făcea, probabil, era să redacteze știri despre capele încoronate ale lumii.

După ce a terminat liceul, Letizia a început cursurile de la Universitatea Complutense din Madrid, după care și-a luat diploma în Jurnalism. După absolvirea facultății, și-a dat masteratul în Jurnalism Audiovizual la Institutul de Studii în Jurnalismul Audiovizual, susține Fox News.

Odată studiile încheiate, s-a angajat la ABC, un cotidian din Spania, dar a lucrat și la Bloomberg TV, și la Agenția de Știti EFE. În octombrie 2017, Regina Letizia a vorbit despre trecutul ei ca reporter pentru ABC atunci când s-a întâmplat să ajungă la Arhiva ABC, unde erau depozitate ziarele din ultimii 114 ani.

Royal Central ne-a informat că unele dintre edițiile acestui cotidian conțineau și articole scrise de Regina Letizia a Spaniei. Cariera ei jurnalistică și-a atins apogeul atunci când a devenit reporter la CNN. Adweek susține că regina a lucrat ca reporter la CNN+, un canal de știri în spaniolă. După ce-a plecat de-acolo, Letizia s-a angajat la agenția de știri TVE, unde, ani la rând, a acoperit unele dintre cele mai mari subiecte ale vremii. Astfel, fosta jurnalistă a abordat subiecte precum alegerile prezidențiale din SUA, dar și atacul terorist din septembrie 2011 de la americani, când cele două turnuri au fost distruse, și războiul din Iraq, din 2003.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg