Rochia purtată de Regina Letizia a Spaniei de cinci ori! Cât costă ținuta preferată a suveranei

23 martie, 2023

Regina Letizia a Spaniei obișnuiește să îmbrace de mai multe ori rochiile din garderoba sa!

regina letizia rochie  (1) jpg

Regina Letizia a Spaniei a fost atras atenția asupra ei fără să facă prea multe eforturi. Ieri, 22 martie, aceasta a participat la o expoziție care comemorează 500 de ani de la moartea lui Antonio de Nebrija, considerat autorul gramaticii spaniole și al primului dicționar al limbii.

Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 50 de ani, a îmbrăcat pentru a cincea oară rochia ei preferată cu buline. Articolul vestimentar, lung până la glezne, a fost perfect pentru o zi călduroasă și însorită de primăvară.

Este pentru a cincea oară când Regina Letizia a Spaniei, care este cunoscută de ani de zile pentru dragostea sa de a da o nouă viață hainelor sale, a apărut îmbrăcată în rochia de la brand-ul Massimo Dutti. Acesta costă de 119 lire sterline.

Conform Daily Mail, Regina Letizia a Spaniei a purtat prima dată rochia cu buline în 2019, în timpul unei vizite de stat în Coreea de Sud, și apoi din nou în ianuarie 2020, la Târgul Internațional de Turism FITUR din Madrid.

Cu ce s-a ocupat Letizia înainte să devină regină

Exact ca în povestea Cenușăresei, Letizia Ortiz Rocasolano a Spaniei s-a născut într-o familie de clasă medie și-a avut un job obișnuit până la începutul anilor 2000, când și-a întâlnit prințul cuceritor și-a intrat, cu drepturi depline, în familia regală a Spaniei.

După urcarea pe tron a soțului ei, în 2014, Regina Letizia a Spaniei a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din lume. Însă puțină lume cunoaște realizările pe care Regina de astăzi a Spaniei le-a avut la locul ei de muncă, când nici măcar nu visa cu ochii deschiși să devină, într-o bună zi, regină și tot ce făcea, probabil, era să redacteze știri despre capele încoronate ale lumii.

După ce a terminat liceul, Letizia a început cursurile de la Universitatea Complutense din Madrid, după care și-a luat diploma în Jurnalism. După absolvirea facultății, și-a dat masteratul în Jurnalism Audiovizual la Institutul de Studii în Jurnalismul Audiovizual, susține Fox News.

Odată studiile încheiate, s-a angajat la ABC, un cotidian din Spania, dar a lucrat și la Bloomberg TV, și la Agenția de Știti EFE. În octombrie 2017, Regina Letizia a vorbit despre trecutul ei ca reporter pentru ABC atunci când s-a întâmplat să ajungă la Arhiva ABC, unde erau depozitate ziarele din ultimii 114 ani.

Royal Central ne-a informat că unele dintre edițiile acestui cotidian conțineau și articole scrise de Regina Letizia a Spaniei. Cariera ei jurnalistică și-a atins apogeul atunci când a devenit reporter la CNN. Adweek susține că regina a lucrat ca reporter la CNN+, un canal de știri în spaniolă. După ce-a plecat de-acolo, Letizia s-a angajat la agenția de știri TVE, unde, ani la rând, a acoperit unele dintre cele mai mari subiecte ale vremii. Astfel, fosta jurnalistă a abordat subiecte precum alegerile prezidențiale din SUA, dar și atacul terorist din septembrie 2011 de la americani, când cele două turnuri au fost distruse, și războiul din Iraq, din 2003.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg