Rochia verde purtată de Infanta Sofia a făcut furori printre fashioniste. S-a vândut cu 40 de euro

6 august, 2024

Infanta Sofia, fiica cea mică a Regelui Felipe al Spaniei și a Reginei Letizia, a apărut în vacanță într-o rochie verde, pe care anterior a purtat-o și mama ei. E de la brandul Zara!

Infanta Sofia Foto Getty Images jpg

După ce s-au întors de la Paris, unde i-au susținut pe sportivii Spaniei la Jocurile Olimpice 2024, duminică Regele Felipe, Regina Letizia și fiicele lor au fost văzuți împreună în Palma de Mallorca, stațiunea lor preferată de vară, și s-au bucurat de o cină alături de Regina Sofia, Irene de Grecia, Tatiana Radziwill și soțul ei.

Pentru această întâlnire, Infanta Sofia a avut o ținută perfectă de vară pe care nu a mai purtat-o niciodată, dar pe care am mai văzut-o, deoarece îi aparține mamei sale. Nu este prima dată când Regina Letizia și fiicele sale fac schimb de haine, ceea ce arată că au aceleași gusturi vestimentare. 

Fiica cea mică a regelui și reginei a sosit la restaurant împreună cu familia sa și împingând scaunul cu rotile al lui Irene de Grecia. Pentru această primă cină publică a sezonului în Palma, Infanta Sofia a ales o rochie care i-a pus în valoare bronzul, fiind într-un ton de verde. Este vorba despre o rochie din in, o țesătură ideală pentru a face față temperaturilor ridicate caracteristice acestei perioade a anului, cu un decolteu discret tip barcă, bretele răsucite, dreaptă pe corp și cu o crăpătură pe picior. 

După cum spuneam, este un model pe care Regina Letizia l-a purtat deja, mai exact, l-a purtat pentru prima dată în septembrie 2023 pentru a prezida ceremonia de decernare a premiilor Retina ECO. Este o rochie de la Zara, unul dintre cele mai accesibile magazine din Spania, magazin la care Regina Letizia apelează în mod regulat

Această creație a fost inițial la prețul de 39,95 euro, dar, având în vedere că aparține unui sezon anterior al brandului, nu mai poate fi găsită în magazine. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg