Rochiile lui Kate Middleton se găsesc și la supermarket. Cât costă să te îmbraci ca ea cu buget ca al tău

23 septembrie, 2024

Vrei să te îmbraci precum Kate Middleton, deși nu ai bugetul unei prințese? 

Răspunsul îl găsești la supermarket. La un anumit supermarket, evident, și anume lanțul britanic ASDA, care deține și un brand vestimentar propriu, numit George at Asda, accesibil și pentru cumpărături online. Ei bine, acest brand a lansat o colecție cu designerul de îmbrăcăminte de lux pentru femei Roksanda, care include 30 de piese, printre care și rochii precum cele purtate de prințesă în aparițiile sale publice.

Kate Middleton la Wimbledon 2022 profimedia 0706359650 jpg

Kate Middleton a purtat brandul fondat de designerul sârb Roksanda Illinic la evenimente de mare renume, inclusiv la o finală a turneului de tenis de la la Wimbledon și în timpul turneului regal pe care l-a efectuat alături de William în Caraibe.

Prețurile produselor variază între 14 și 60 de lire sterline – ceea ce putem spune că este mai mult decât un chilipir dacă luăm în considerare rochiile disponibile în prezent pe site-ul brandului Roksanda, cu o gamă de prețuri între 1.295 și 1.800 de lire sterline.

Kate a purtat acest brand încă de la începuturile sale în familia regală – una dintre primele ei alegeri pentru o apariție publică a fost o rochie de cocktail gri deschis, purtată în Los Angeles în timpul primului său turneu regal alături de Prințul William, în America de Nord. Și prințesei i-a plăcut atât de mult acest model, încât l-a purtat, ​​din nou, un an mai târziu.

De fapt, prințesa în vârstă de 42 de ani își reciclează adesea rochiile, chiar și pe cele de la brandul Roksanda. Ea a purtat pentru prima dată o rochie Roksanda galben canar de lungime medie în Jamaica, în martie 2022, înainte de a o purta din nou la finala feminină de la turneul de tenis de la Wimbledon din 2022.

În plus, acest gen de rochii se pliază perfect pe personalitatea lui Kate, ceva mai conservatoare, așa că este de înțeles de ce viitoarea regină a rămas atâta timp fidelă brandului.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Printul Harry si Charles jpeg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (2) jpg
Printesa Alexia a Olandei   profimedia 0909124511 jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
Kate Middleton si Prințul William Foto Getty Images jpg
Regina Maxima in rochie verde cu pene   profimedia 0909485842 jpg
Meghan Markle  Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg