Rochiile schimbate de Meghan Markle în Nigeria: ducesa a fost aspru criticată pentru garderoba ei greșită

12 mai, 2024

Turneul Ducilor de Sussex în Nigeria, care are ca scop declarat promovarea Jocurilor Invictus, a fost prilej pentru Meghan Markle de a etala mai multe ținute.

Meghan Markle în Nigeria colaj jpg

Dacă Prințul Harry a rămas fidel blugilor și tricourilor, ziua, și costumului alb de in, seara, pentru soția sa povestea vestimentară a fost cu totul alta. 

Meghan a ales o serie de rochii de vară interesante, la o primă vedere, dar deosebit de criticate de internauți, din cauza faptului c-au fost total nepotrivite, din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, toate cele patru rochii etalate de Meghan până acum au fost foarte revelatoare, cu umerii la vedere și, una dintre ele, cu o crăpătură adâncă pe picior. Dacă aceste rochii ar putea potrivite pentru o petrecere de vară, alegerea lor pentru o vizită protocolară, în prezența autorităților unei țări, este considerată de mulți ca o mare greșeală diplomatică și semn al lipsei eticii vestimentare la nivel înalt.

În al doilea rând, cel mai important chiar, Nigeria este o țară foarte conservatoare, preponderent musulmană, iar femeile obișnuiesc să se îmbrace foarte modest și să-și acopere cât mai mult din corp, motiv pentru care internauții au considerat că Meghan a fost lipsită de respect prin purtarea acestor rochii cu spatele și umerii goi. 

Meghan Markle în Nigeria GettyImages 2152500985 jpg

Cel mai recent, la o întâlnire cu femeile din Abuja, ducesa a ales o rochie roșie lungă, cu bretele subțiri și, deci, cu brațele și umerii la vedere, în timp ce femeile din jurul ei purtau haine cu mâneci lungi.

La evenimentul precedent, Meghan Markle a ales o rochie albă fără umeri, șifonată la poale, care iar a părut nepotrivită în contextul vizitei într-o țară musulmană, pentru ca, ceva mai devreme, la un meci de volei al lui Harry cu veteranii din armată, soția lui să aleagă tot o rochie cu bretele, dar și cu o crăpătură adâncă pe picior.

Se pare că ducesa nu stăpânește limbajul glam al diplomației sau nu are consilieri îndeajuns de pricepuți pentru a o sfătui ce ținute să aleagă, în funcție de context.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg