Rochiile schimbate de Meghan Markle în Nigeria: ducesa a fost aspru criticată pentru garderoba ei greșită

12 mai, 2024

Turneul Ducilor de Sussex în Nigeria, care are ca scop declarat promovarea Jocurilor Invictus, a fost prilej pentru Meghan Markle de a etala mai multe ținute.

Meghan Markle în Nigeria colaj jpg

Dacă Prințul Harry a rămas fidel blugilor și tricourilor, ziua, și costumului alb de in, seara, pentru soția sa povestea vestimentară a fost cu totul alta. 

Meghan a ales o serie de rochii de vară interesante, la o primă vedere, dar deosebit de criticate de internauți, din cauza faptului c-au fost total nepotrivite, din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, toate cele patru rochii etalate de Meghan până acum au fost foarte revelatoare, cu umerii la vedere și, una dintre ele, cu o crăpătură adâncă pe picior. Dacă aceste rochii ar putea potrivite pentru o petrecere de vară, alegerea lor pentru o vizită protocolară, în prezența autorităților unei țări, este considerată de mulți ca o mare greșeală diplomatică și semn al lipsei eticii vestimentare la nivel înalt.

În al doilea rând, cel mai important chiar, Nigeria este o țară foarte conservatoare, preponderent musulmană, iar femeile obișnuiesc să se îmbrace foarte modest și să-și acopere cât mai mult din corp, motiv pentru care internauții au considerat că Meghan a fost lipsită de respect prin purtarea acestor rochii cu spatele și umerii goi. 

Meghan Markle în Nigeria GettyImages 2152500985 jpg

Cel mai recent, la o întâlnire cu femeile din Abuja, ducesa a ales o rochie roșie lungă, cu bretele subțiri și, deci, cu brațele și umerii la vedere, în timp ce femeile din jurul ei purtau haine cu mâneci lungi.

La evenimentul precedent, Meghan Markle a ales o rochie albă fără umeri, șifonată la poale, care iar a părut nepotrivită în contextul vizitei într-o țară musulmană, pentru ca, ceva mai devreme, la un meci de volei al lui Harry cu veteranii din armată, soția lui să aleagă tot o rochie cu bretele, dar și cu o crăpătură adâncă pe picior.

Se pare că ducesa nu stăpânește limbajul glam al diplomației sau nu are consilieri îndeajuns de pricepuți pentru a o sfătui ce ținute să aleagă, în funcție de context.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
Kate și William, Wales, Getty (4) jpg
Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg