Rolurile Prințesei Charlotte și ale Prințului Louis la încoronare! Bunicul Charles nu i-a uitat

20 martie, 2023

Regele Charles al III-lea și regina consoartă Camilla vor fi încoronați în cadrul unei ceremonii comune pe 6 mai.

George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (2) jpg

Prințesa Charlotte și fratele ei mai mic, Prințul Louis, vor lua parte la procesiunea de încoronare a bunicului lor, Regele Charles al III-lea, care va avea loc la 6 mai, la Westminster Abbey, potrivit unor informații citate de Hello Magazine. Se știe deja că fratele lor mai mare, Prințul George, va juca un rol „semnificativ” în acea zi. Iată că acum e o certitudine faptul că toți cei trei copii ai Prințului și Prințesei de Wales vor lua parte la ceremonie.

Charlotte și Louis îl vor însoți pe Prințul George și pe regele Charles și regina consoartă Camilla când vor părăsi abația după slujbă, relatează publicația Times.

Copiii vor fi alături de părinții lor într-o trăsură, în spatele lui Charles și Camilla, cu care vor merge până la Palatul Buckingham. Prințul George are deja nouă ani, Charlotte va împlini opt ani cu patru zile înainte de încoronare, iar Louis va împlini cinci ani în aprilie. Până acum, participarea copiilor la evenimente publice nu a fost confirmată în avans.

George, care este al doilea în linia de succesiune la tron, și Charlotte au participat la funeraliile de stat ale străbunicii lor, Regina Elisabeta, la Westminster Abbey, în septembrie. Prințul Louis nu a fost prezent și se crede că a fost considerat prea tânăr pentru a participa la slujbă alături de părinții săi, Prințul William și Prințesa Kate.

Participarea micilor regali la încoronare ar putea fi considerată o încălcare a tradiției regale. Regele Charles nu a jucat niciun rol în încoronarea reginei Elisabeta a II-a în 1953 și, la fel, regina a asistat doar la încoronarea tatălui său, regele George al VI-lea.

Propriii nepoți ai Camillei au fost confirmați că vor juca un rol important la încoronarea Regelui Charles și a reginei consoarte, Sunday Times relatează că aceștia vor ține un șal deasupra reginei consoarte în timp ce aceasta va fi unsă cu ulei sfânt.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg