Roșu de sezon, purtat cu stil de Regina Letizia. Fiicele ei au ales alb pentru felicitarea de Crăciun

13 decembrie, 2022

Roșu este în mod cert culoarea ei preferată, iar Regina Letizia arată spectaculos de câte ori poartă o ținută în această nuanță.

Aflată într-o vizită în Statele Unite, mai exact la Los Angeles, Regina Letizia a fost primită de membrii Institutului Cervantes din orașul de pe Coasta de Vest, ocazie cu care soția Regelui Felipe a îmbrăcat un spectaculos costum all red, cu sacou și pantaloni, bașca pantofi roșii și o haină de lână, tot roșie, purtată pe deasupra, și semnată de Carolina Herrera.

regina letizia profimedia 0744252990 jpg

Ținuta roșie ca focul a fost aleasă de Letizia pentru a se potrivi cu nuanța de pe logo-ul Institutului Cervantes. Costumul în cauză este semnat de Roberto Torretta și aparține colecției sale de toamnă-iarnă 2017/2018.

Nu este prima dată când soția Regelui Felipe al Spaniei ne încântă cu ținutele ei în culoarea roșie, una dintre preferatele spanioloaicei, în care, ce-i drept, îi stă foarte bine. Și da, roșu nu este o culoare care poate fi purtată ușor de toată lumea, însă o brunetă cu trăsături asemănătoare Letiziei poate găsi inspirație în alegerile fashion ale reginei în vârstă de 50 de ani.

Și ca să vă dați seama că obsesia Letiziei pentru culoarea roșie nu este una nouă, am căutat și una dintre cele mai vechi apariții ale sale în această nuanță: este vorba de o rochie de gală, purtată în 2004, în Danemarca, la nunta Prințului moștenitor Frederik cu actuala Prințesă Mary.

În timp ce Letizia face valuri cu alegerile sale fashion, în America, în Spania natală, familia regală a publicat felicitarea tradițională de Crăciun, una care le înfățișează pe cele două fiice ale Letiziei și-ale lui Felipe: Prințesa Leonor și Infanta Sofia.

leonor sofia profimedia 0744186425 jpg

Cele două adolescente sunt îmbrăcate în pulovere de toamnă și apar îmbrățișate, cadrul fiind unul tomnatic, din grădina Palatului Zarzuela din Madrid, reședința principală a monarhului spaniol și a familiei sale. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Ducii de Sussex și Lilibet PNG
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}