Ce le-a spus îndrăzneaţa Charlotte fotografilor prezenţi la botezul frăţiorului ei, Prinţul Louis?

10 iulie, 2018
charlotte botez louis jpeg

Ieri, la ora 16:00 a Marii Britanii, a avut loc mult aşteptatul botez al Prinţului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge. Şi, după cum era de aşteptat, totul s-a derulat în spatele uşilor închise, având voie să participe un număr limitat de persoane la acest eveniment de familie. Regina Elisabeta şi Prinţul Philip au fost marii absenţi ai zilei, în timp ce Meghan Markle a bifat prima ei apariţie la un botez regal.

Prima apariţie în formulă de cinci.

Botezul, care a avut loc la capela Palatului St. James, a marcat totodată şi prima apariţie în formulă de cinci a familiei Cambridge, micuţii George şi Charlotte apărând pentru prima dată în public alături de frăţiorul lor mai mic, Prinţul Louis. Şi chiar dacă acesta din urmă şi-a petrecut mai tot timpul dormind în braţele mamei lui, Kate, George şi Charlotte s-au „ocupat” în a-i ţine pe fotografii prezenţi în alertă.

stanga
dreapta
Christening Of Prince Louis Of Cambridge At St James's Palace jpeg
prince louis gettyimages 994597726 jpg jpeg
charloote george jpeg
ducesa de sussex rochie jpg jpeg
botezul printului Louis ducesa Catherine jpeg
Christening Of Prince Louis Of Cambridge At St James's Palace jpeg

La plecare, prinţesa Charlotte s-a adresat mulţimii

Dezinvoltă cum o ştim, Charlotte a salutat mulţimea, în timp ce George, sfios, s-a simţit uşurat odată ce a scăpat de baia de mulţime. Fotografii au reuşit, însă, să surprindă şi-un moment delicios, oferit de Prinţesa Charlotte. Mai serioasă ca oricând, la ieşirea din capelă, Charlotte s-a adresat fotografilor şi le-a spus că nu sunt invitaţi la petrecerea de botez de după ceremonia religioasă. ”Voi nu veniţi”, poate fi auzită Charlotte (3) spunând în timp ce-şi ţinea tatăl de mână la părăsirea bisericii.

Mai înainte de acest moment amuzant, Charlotte a dovedit că are maniere, dând mâna cu Arhiepiscopul de Canterbury, care i-a aşteptat la intrarea în capelă pe Ducii de Cambridge şi invitaţii lor. ”Te-ai descurcat de minune”, i-a spus William, mândru, fiicei sale după ce l-a salutat pe înaltul cleric.

Iată mai multe fotografii de la botezul Prinţului Louis!Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg