Ce outfit stylish a purtat Ducesa de Cambridge la botezul fiului său, Prinţul Louis!

9 iulie, 2018
Christening Of Prince Louis Of Cambridge At St James's Palace jpeg

De când l-a adus pe lume pe Prinţul Louis, Ducesa de Cambridge a fost văzută de puţine ori în public, fiind în concediu de maternitate. Astăzi, însă, Kate a reapărut în public, având loc creştinarea mezinului ei. Cum a decurs totul? Fără cusur!

Kate, mai fericită ca oricând!

La puţin timp după ora 16:00 a Marii Britanii, Kate a apărut, cu somnorosul Prinţ Louis în braţe, la Capela St. James. Stilată, fericită şi foarte relaxată, Ducesa de Cambridge a dat o nouă lecţie de rafinament.

Micul prinţ a dormit pe întregul parcurs al ceremoniei

Ea a ales să poarte, din nou, o creaţie Alexander McQueen, aşa cum s-a întâmplat şi-n cazul celorlalte două botezuri, pe care a accesorizat-o cu o pălărie de tip bentiţă, semnată de aceeaşi Jane Taylor. Nimic surprinzător în alegerea Ducesei de Cambridge, însă nici greşit. Kate arată mai bine ca oricând!

Prima apariţie în formulă de cinci!

În cazul celorlalte două botezuri, Kate a purtat ţinute la fel de elegante, în nuanţe neutre. La botezul Prinţului George, primului născut, care a avut loc pe 23 octombrie 2013, Ducesa de Cambridge a îmbrăcat un outfit superb, semnat de Alexander McQueen, în culoarea untului. Îşi accesorizase, pe atunci, ţinuta cu o pălărie de tip fascinator şi bijuterii discrete. Culmea e că ţinuta a reciclat-o şi cu alte ocazii, la evenimente importante de-ale coroanei britanice.

Aşa a fost îmbrăcată la botezul primului născut, prinţul George

Outfitul purtat la botezul bebeluşului nr. 2, Prinţesa Charlotte

Cât despre botezul Prinţesei Charlotte, Kate a purtat o ţinută şi mai puţin sofisticată. Ea a apelat din nou la designerul Alexander McQueen pentru a-i desena outfitul perfect. Ea a purtat atunci o rochie albă, cu un croi simplist, care îi punea în evidenţă silueta vizibil slăbită după cea de-a doua naştere. Pălăria fusese semnată de Jane Taylor şi prezenta un motiv floral. Chiar şi această ţinută a mai fost văzută în public, după botez. S-a întâmplat chiar la nunta Prinţului Harry, când Kate a purtat o versiune asemănătoare, dacă nu identică, a acestui outfit.Recente pe Ok! Magazine

kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg