Charles, Anne, Andrew şi Edward: Patru fraţi şi nimic în comun

11 septembrie, 2018
Royalty   Royal Family   Frogmore House, Windsor jpeg

Pe cât de apropiaţi au fost şi sunt fiii lui, pe atât de rece şi distantă a fost relaţia Prinţului Charles (69) cu cei trei fraţi ai săi, Prinţesa Anne (67) şi Prinţii Andrew (58) şi Edward (54). O relaţie care s-a răcit pe măsură ce fiii reginei au înaintat în vârstă.

De la stânga la dreapta: Prinţul Andrew, Prinţul Charles, Prinţul Phillip, Prinţesa Anne şi Prinţul Edward

„Nu prea exista mare legătură între ei, cu excepţia evenimentelor de familie şi a celor oficiale. Erau suspect de distanţi şi duceau vieţi separate. Nu se sunau doar pentru a vorbi despre vieţile lor, aşa cum fac mulţi fraţi şi surori. Totul era foarte rece“, povesteşte un fost angajat regal pentru presa britanică.

Spre deosebire de Harry şi Will, care au hobby-uri comune, în frunte cu sportul, în cazul acestor fraţi, preocupările sunt cât se poate de diferite. Charles este interesat de tot ceea ce are legătură cu mediul înconjurător, peisajele rurale şi arhitectura. Anne, ca şi fiica sa, Zara Phillips, este obsedată de cai. „Dacă nu mănâncă fân şi nu trage pârţuri, n-o interesează!“, îi descria odată tatăl ei, Prinţul Philip, obsesia.

Regina, Philip şi cei patru copii ai lor, la Frogmore House din Windsor

Cât despre Andrew şi cel mai puţin cunoscut copil al Reginei Elisabeta, Prinţul Edward, aceştia au încercat succesul în lumea afacerilor şi a producţiilor TV. Da, aţi citit bine! În 1987, Edward a venit cu ideea unui concurs caritabil denumit It’s a Royal Knockout, care a fost difuzat pe BBC, într-o ediţie singulară.

Un concurs în care Edward, Anne şi Andrew, împreună cu celebrităţi precum John Travolta, participau la tot felul de joculeţe, îmbrăcaţi în haine de epocă, lucru de care Charles s-a arătat cât se poate de ruşinat.

1965. Poză de familie, minus Prinţul Andrew

Furios de-a binelea a fost abia în 2001, când compania de producţie a fratelui săi mai mic a filmat un documentar la colegiul St. Andrews, acolo unde învăţa fiul său, William. Şi asta într-o perioadă în care presa britanică a fost de acord să oprească vânătoarea dezlănţuită asupra tânărului prinţ. „Doamne, este un prost!“, a reacţionat atunci Charles.

Charles, Anne, Andrew şi Edward îşi continuă şi azi relaţia oficială. Îi veţi vedea mereu adunaţi la nunţi, botezuri şi chiar înmormântări regale şi la evenimentele oficiale cu prezenţă obligatorie. Îi veţi vedea afişând zâmbete regulamentare pentru portrete oficiale, aşa cum o fac de-o viaţă.

Foto: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}