Cum se va desfăşura botezul regal şi cine va fi acolo?

9 iulie, 2018
The Christening Of Princess Charlotte Of Cambridge jpeg

Astăzi la ora 18.00, ora 16.00 a Londrei, va avea loc mult aşteptatul botez al Prinţului Louis, la trei luni de la naşterea mezinului Ducilor de Cambridge. Fratele mai mic al lui George şi-al lui Charlotte va fi botezat de către Arhiepiscopul de Canterbury într-o ceremonie privată de 45 de minute, care va avea loc la capela regală din cadrul Palatului St James, acelaşi loc în care a fost creştinat şi fratele lui mai mare, în urmă cu cinci ani.

[caption id="attachment_391368" align="alignnone" width="640"] La botezul Prinţesei Charlotte[/caption]

image

În cazul surorii lui, Charlotte, botezul acesteia din 2015 a avut loc la doar două luni după naşterea fetiţei.

Cine vor fi naşii?

Printre cei circa 30 de invitaţi la botez se vor număra, evident, membrii familiei regale britanice, evenimentul marcând prima apariţie a Ducilor de Sussex, Harry şi Meghan, la o acţiune de familie.

image

Deisgur, vor fi acolo şi membrii familiei Middleton, cu sora însărcinată a lui Kate în prim plan, Pippa, fratele ei, James, şi părinţii acestora, Carole şi Michael.

image

Naşii copilului vor fi şi ei prezenţi, desigur. Printre cei care au primit această onoare se numără mogulul cluburilor de noapte din Londra, Guy Pelly, unul dintre amicii apropiaţi ai lui Will.

Maiorul Nicholas van Cutsem, vechi prieten cu Prinţul de Wales, a cărui fiică, Grace, a fost domnişoară de onoare la nunta lui William, este alt nume confirmat.

Lucy Middleton, verişoara în vârstă de 32 de ani a Ducesei de Cambridge, este o altă naşă, alături de vechea prietenă a ducesei, Sophie Carter, care îi este naşă şi lui Charlotte.

Lady Laura Meade, soţia amicului din studenţiei al lui William, James Meade, precum şi Harry Aubrey-Fletcher, vechi coleg de şcoală de-al ducelui, sunt ceilalţi doi naşi care vor închide lista celor şase.

Ceremonia va fi una care o va omagia şi pe bunica micuţului Louis, Prinţesa Diana, capela în care va avea loc botezul fiind aceeaşi în care a fost depus sicriul acesteia, înainte de a fi înmormântată.

În plus, este posibil ca William să aleagă şi pe cineva din familia regretatei sale mame, clanul Spencer, pentru rolul de naş al copilului.

image

Bona spaniolă a copiilor Ducilor de Cambridge, Maria Teresa Turrion Borrallo, va fi şi ea prezentă la ceremonie, purtând uniforma tradiţională a colegiului Norland, unul specializat în a educa persoane care vor să se specializeze în îngrijirea copiilor.Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg