De ce nu pot fi Prinţul Harry şi Meghan Markle naşii lui Louis?

6 iulie, 2018
meghan markle printul harry jpeg

Dacă stai să te gândeşti, cei doi proaspăt însurăţei ar fi alegerea perfectă pentru a fi părinţii spirituali ai micuţului Louis. Tatăl bebeluşului regal este fratele şi cel mai bun prieten al lui Harry, iar roşcovanul are mare priză la copii. Cu toate acestea, tradiţia regală spune altceva.

La botezul micuţei Charlotte

Naşii nu pot fi membri apropiaţi ai familiei (precum Prinţul Harry, în cazul nepoţilor lui, George, Charlotte şi Louis), ci mai degrabă verişori sau prieteni apropiaţi ai părinţilor copilului. Iar asta nu le scoate din cursă pe verişoarele lui William, Prinţesele Beatrice şi Eugenie.

Harry şi Meghan

În plus, dacă bebeluşii de rând se mulţumesc cu doi naşi de botez, cei născuţi sub semnul coroanei, în niciun caz. Prinţul George a avut parte de şapte părinţi spirituali (doar e viitor rege), în timp ce sora lui, Charlotte, s-a limitat la cinci.

Ştiai că, la britanici…

Odată cu anul 2011, a crescut trendul botezării copilului după vârsta de un an, unii părinţii aşteptând chiar ca acesta să împlinească… 12 ani? Asta pentru că aceşti părinţii îşi doresc ca moştenitorul lor să-şi amintească ceremonia.

La botezul Prinţului George

Există tradiţia „rochiei“ de botez, neapărat albă? Culoarea purităţii este semnul începerii unei noi vieţi întru Hristos. Aşa că, să nu te mire să vezi o dantelărie asemănătoare celei purtate de copiii lui Kate Middleton la botez, şi la britanicii de rând.

Cele mai inspirate idei de cadou de botez sunt obiectele din argint? Tradiţia a început din timpurile dinastiei Tudor, atunci când argintul se considera o investiţie profitabilă, iar copiii primeau cadouri de valoare, la ceremonia de creştinare. Orice obiect de argintărie (tacâmuri, inele pentru şerveţele, cupe pentru ouă) este un dar binevenit, conform zicalei „născut cu o lingură de argint în gură“.



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg