Ginecologul lui Kate Middleton rupe tăcerea. Detalii inedite legate de nașterea Prințului George

12 aprilie, 2023

Informații neașteptate legate de nașterea primului copil al Prinților de Wales, la aproape 10 ani de la fericitul eveniment.

Prințul George mic, Kate Middleton, Prințul William, Getty jpg

Micul regal, Prințul George a venit pe lume pe 22 iulie 2013, iar medicul Sir Marcus Setchell, acum în vârstă de 79 de ani, a oferit detalii inedite despre marea naștere regală și despre emoționata mămică, căci Kate Middleton, pe atunci Ducesă de Cambridge, năștea pentru prima oară.

Potrivit Daily Mail, Sir Marcus Setchell a fost asistat în sala de nașteri de alți doi colegi medici ginecologi, Alan Farthing și Guy Thorpe-Beest.

Medicul ginecolog a dezvăluit că s-a strecurat în spital în cea mai mare discreție, dis de dimineață, iar Kate Middleton a fost internată la 5 dimineața.

Sir Marcus Setchell mărturisește că și-a amânat ieșirea la pensie special pentru Kate Middleton. Căci i-a ținut prima sarcină sub observație și l-a adus pe lume pe Prințul George.

Actuala Prințesă de Wales nu a născut imediat, ci 12 ore mai târziu de la internare.

Medicul a făcut declarații emoționante pentru The Telegraph: ”Și la nașterea Prințului George, m-am gândit ca întotdeauna, că este un moment solemn, că părinții emoționați abia așteaptă să-și cunoască fiul, era vorba de aceleași emoții firești pe care le traversează toți părinții, indiferent că sunt regali sau nu. Am fost atent, ca întotdeauna.”, spune acest profesionist, care l-a adus pe lume pe cel ce va urca pe Tronul Marii Britanii după tatăl său, Prințul William.

În prezent, Prințul George este al doilea în ordinea succesiunii la Tron și îl așteaptă o viață fabuloasă. Are toate datele unui rege, încă de pe acum și în multe cazuri seamănă izbitor la temperament cu regretata Regină Elisabeta, unul dintre cei mai apreciați monarhi din istorie.

Pe 3 decembrie 2012, Palatul anunța că Ducesa de Cambridge era însărcinată cu primul copil. Nașterea copilului a atras atenția mass-media în multe țări, în special în Regatul Unit și în Commonwealth.

Ducesa de Cambridge a fost internată la spitalul St. Mary din Londra, în primele etape ale travaliului, iar bebelușul s-a născut la data de 22 iulie 2013, la ora locală 16:24, și a cântărit 3,79 kg la naștere. Prințul William a asistat la naștere.

La 31 decembrie 2012, regina Elisabeta a II-a a emis un nou set de ”Letters patent” garantând pentru toți copiii fiului cel mare al Prințului de Wales titlul de Alteță Regală. Acest act îl înlocuiește pe cel precedent, emis de regele George al V-lea la 11 decembrie 1917, care limita acordarea titului princiar numai copiilor suveranului, copiilor fiilor suveranului și fiului cel mare al fiului cel mare al Prințului de Wales.

Prințul George este singurul strănepot al Reginei care va avea un rol semnificativ la încoronarea lui Charles, din luna mai, potrivit Casei Regale. Este foarte posibil ca primul născut al Prințului William să participe la ceremonia de încoronare și să țină baldachinul ceremonial în timp ce este unsă cu ulei sfânt regina consoartă.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg