Meghan Markle şi-a numit băiatul după un animal de companie? Ce spun prietenii ei?

10 mai, 2019
1 meghan markle bebelus gettyimages 1142164438 jpg jpeg

Toţi au fost surprinşi să afle că pe bebeluşul Ducilor de Sussex îl cheamă Archie Harrison, aceste nume neregăsindu-se în istoria monarhiei britanice. Acum, prietenii lui Meghan, fac lumină în această chestiune.

Potrivit unor apropiaţi de-ai Ducesei de Sussex, bebeluşul Sussex poartă numele... unei pisici pe care Meghan ar fi avut-o în adolescenţă. Patrupedul fusese salvat de mama ei, Doria, iar Meghan era destul de ataşată de el, povestind tuturor prietenilor de el.

”Doria l-a salvat pe Atchie şi patrupedul a devenit o fiinţă importantă în viaţa lor. Meghan iubea să se joace cu el şi le povestea mereu prietenilor despre el. Nu e de mirare că a ales să-şi numească bebeluşul Archie. Iubea acea pisică”, declară acea sursă pentru The Sun.

Apropiatul adaugă şi că dispariţia prematură a pisicii a întristat-o peste măsură pe Meghan. Chipurile, acesta şi-a găsit sfârşitul după ce a devenit obez, Meghan, pe atunci doar o adolescentă, hrănindu-l cu mâncare nepotrivită.

meghan png png
Meghan şi pisicile ei

Un video apărut pe Internet ne-o arată pe Meghan jucându-se cu o pisică, despre care se crede că ar fi Archie. Pe atunci, Meghan era la liceu în Illinois.Recente pe Ok! Magazine

kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg