Prinţesa Charlotte a împlinit 4 ani. Noi portrete oficiale cu fiica Ducilor de Cambridge

2 mai, 2019
printesa charlotte main jpg jpeg

La doar o s─âpt─âm├ón─â de c├ónd Prin┼úul Louis a ├«mplinit un an, ├«n familia Ducilor de Cambridge e o nou─â s─ârb─âtoare: singura lor fiic─â ├«┼či aniverseaz─â cei patru ani┼čori.

Ca-n fiecare an, Kate ├«┼či exerseaz─â talentul ├«n ale fotografiei ┼či le face portrete oficiale copiilor ei, pe care, ulterior, le face publice. Azi, Ducesa de Cambridge a f─âcut publice trei astfel de portrete care o ├«nf─â┼úi┼čeaz─â pe fiica ei, Charlotte.

Noi portrete oficiale cu Prinţesa Charlotte

Micu┼úa Charlotte a ├«mplinit patru ani, motiv pentru care simpatizan┼úii regali au avut ocazia de a o vedea ├«n noi fotografii. ├Än respectivele imagini, Charlotte apare fie ├«mbr─âcat─â ├«ntr-orochi┼ú─â, cu un imprimeu floral, pe iarba din jurul Palatului Kensington, fie ├«n mi┼čcare, ├«n Norflk.

3 printesa charlotte a marii britanii jpg jpeg
stanga
dreapta
2 printesa charlotte jpg jpeg
3 printesa charlotte a marii britanii jpg jpeg
printesa charlotte main jpg jpeg

Cu p─ârul prins cu o panglic─â, Charlotte pare copia fidel─â a mamei sale. ┼×i nu doar prin aspectul fizic se aseam─ân─â mamei sale. Cei apropia┼úi o descriu pe Charlotte ca o feti┼ú─â vesel─â, activ─â ┼či cu mult─â ├«ncredere ├«n sine, a┼ča cum era ┼či Kate ├«n copil─ârie.

Va duce tort la grădiniţă

Ast─âzi, Charlotte va duce la gr─âdini┼ú─â un tort aniversar, pe care ├«l va ├«mp─âr┼úi cu colegii ei. Aceasta pare s─â fie tradi┼úia gr─âdini┼úei Willcocks, la care merge de doi ani. A┼čadar, pentru o zi, Charlotte va fi ca orice alt─â feti┼ú─â, bucur├óndu-se de ur─ârile de bine ale colegilor ei de gr─âdini┼ú─â, pe l├óng─â cele venite din partea supu┼čilor regali.

2 printesa charlotte jpg jpeg

Amintim c─â acesta este un an special pentru feti┼úa Ducilor de Cambridge. ├Än prezent, ea merge la Willcocks Nursery, care e aproape de re┼čedin┼úa lor, ├«ns─â din toamn─â va merge la ┼čcoal─â. Momentan, se crede c─â Charlotte va fi dat─â la aceea┼či ┼čcoal─â la care merge ┼či fratele ei mai mare, George, ├«ns─â e posibil s─â se aleag─â o ┼čcoal─â potrivit─â personalit─â┼úii ┼či nevoilor ei.

A patra în linia de succesiune la tron

Prin┼úesa Charlotte a Marii Britanii este a patra ├«n linia de succesiune la tronul britanic, dup─â bunicul ei patern, Prin┼úul Charles, tat─âl ei ÔÇô Prin┼úul William ┼či fr─â┼úiorul ei mai mare, Prin┼úul George. Charlotte mai are ┼či un frate mai mic, pe nume Prin┼úul Louis. Acum c├óteva luni, Prin┼úesa Charlotte a ÔÇŁc─âp─âtatÔÇŁ un veri┼čor din partea Pippei Middleton, pe Arthur Matthews. ├Än doar c├óteva zile, se va na┼čte ┼či copilul unchiului ei, Prin┼úul Harry.Recente pe Ok! Magazine

charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg