Prinţul George nu ştie că va fi REGE al Marii Britanii. Ce ştie el despre rolul lui?

18 aprilie, 2019
printul george main jpg jpeg

I-am văzut zilele trecute într-o ipostază cât se poate de normală: dându-se în maşini buşitoare şi bucurându-se de o zi la bâlci, ca orice alţi copii. Şi asta pentru că George şi Charlotte nu ştiu nimic despre rolurile lor în monarhia britanică.

Spre deosebire de alţi vlăstari regali, George şi Charlotte au parte de un învăţământ normal, asemenea altor copii de vârsta lor. Dacă înainte viitorii regi aveau parte de educaţie aleasă, de regulă servită în spatele uşilor închise ale palatului, astăzi, George şi Charlotte urmează un învăţământ de stat.

Iar asta pentru că William şi Kate şi-au dorit ca micuţii lor să crească departe de cutumele rigide de la palat şi să aibă o viaţă cât se poate de normală. Cel puţin până va veni ziua în care vor fi nevoiţi să-şi asume rolurile regale. Prinţul William a confirmat, cu altă ocazie, că fiul lui nu este conştient de rolul pe care îl va juca în istoria Marii Britanii, deşi George este al treilea în linia de succesiune la tronul britanic.

printul george2 jpg jpeg

”În ceea ce ne priveşte, în intimitatea casei noastre, suntem o familie normală. Îmi iubesc copiii în aceeaşi manieră în care un tată îşi iubeşte copiii şi sper că George mă iubeşte cum orice alt fiu îşi iubeşte tatăl. Suntem foarte obişnuiţi la acest capitol. Va fi o vreme şi un moment potrivit pentru a-i spune totul lui George, ca acesta să înţeleagă care îi e rolul în lume. Dar momentan îmi doresc să crească într-un mediu normal şi stabil şi să-i arată cât mai multă iubire părintească”, a declarat, în aprilie 2016, Prinţul William.Recente pe Ok! Magazine

charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg