Tatăl lui Meghan Markle nu a fost invitat la botezul nepoţelului său, Archie. Cum a comentat acest lucru?

8 iulie, 2019
6 gettyimages 1159087430 jpg jpeg

Botezul Prin┼úului Archie Harrison a avut loc s├ómb─âta aceasta, iar tat─âl ├«ndep─âratat al Ducesei de Sussex nu a fost invitat la ceremonia de cre┼čtinare a micu┼úului. Ce a avut de spus acesta despre faptul c─â n-a fost trecut pe lista de invita┼úi?

ÔÇťMi-ar fi pl─âcut s─â fiu acoloÔÇŁ, a declarat Thomas Markle (74) pentru presa britanic─â. ÔÇťAm fost ├«ntrebat dac─â mi-ar fi pl─âcut s─â merg ├«n Marea Britanie pentru a participa la botezul noului meu nepotÔÇŽÔÇŁ, ┼či-a ├«nceput acesta declara┼úia.

ÔÇťEu am f─âcut parte, la 12 ani, din grupul de b─âie┼úi care ├«l slujeau pe Domnul la altar, la 14 ani am devenit membru al bisericii Reginei, iar Archie este noul meu nepo┼úel, deci cu siguran┼ú─â c─â mi-ar fi f─âcut mare pl─âcere s─â m─â aflu la botezul lui, s─â le urez lui Archie ┼či p─ârin┼úilor lui mult─â s─ân─âtate ┼či fericireÔÇŁ, a afirmat fostul director de imagine american.

gettyimages 1142161855 jpg jpeg

├Än timp ce tat─âl fostei actri┼úe Meghan Markle a lipsit de la ceremonie, mama Ducesei de Sussex a participat la botezul nepo┼úelului ei ap─âr├ónd chiar ┼či ├«n portretul de familie al micu┼úului Archie, al─âturi de Prin┼úul Charles ┼či Camilla Parker Bowles.

Nici Prin┼úul William ┼či Kate Middleton n-au lipsit de la ceremonie (cu toate c─â Will nu pare deloc fericit s─â fi fost acolo, dac─â e s─â ne lu─âm dup─â expresia lui facial─â din fotografiile f─âcute publice), printre invita┼úii de marc─â num─âr├óndu-se ┼či Lady Sarah McCorquodale ┼či Lady Jane Fellowes, surorile regretatei Lady Diana, mama Prin┼úului Harry.  

gettyimages 1142161857 jpg jpeg

Thomas, care a declarat, la un moment dat, c─â a fost marginalizat de familia regal─â britanic─â, n-a participat nici la nunta dintre fiica sa, Meghan, ┼či Prin┼úul Harry, care a avut loc ├«n luna mai a anului trecut. De asemenea, Samantha Markle, sora vitreg─â a lui Meghan, a lipsit ┼či ea de la cele mai importante evenimente din via┼úa Ducesei de Sussex, rela┼úiile lor de familie av├ónd serios de suferit de ceva vreme.

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg