Urmaşul Prinţului Harry s-a născut în zodia Reginei: este Taur! O horoscopistă a spus ce caracter va avea micuţul

6 mai, 2019
6 meghan harry regina jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi pentru prima dată, după ce Ducesa de Sussex a adus pe lume, în dimineaţa zilei de 6 mai, un băieţel perfect sănătos, care s-a născut în zodia Taur.

Primul urmaş al Prinţului Harry este în aceeaşi zodie cu Regina Elisabeta şi cu Louis şi Charlotte, verii săi, iar tabloidele din Marea Britanie afirmă că micuţul ar putea fi rebel şi un muncitor foarte bun, dar şi aprig în decizii şi se va contrazice cu părinţii. Alte trăsături ale Taurilor sunt ambiţia, , inteligenţa şi faptul că nu se lasă descurajaţi de cei din jur, orice ar spune aceştia.

„Urmaşul Ducilor de Sussex va fi o persoană excentrică, indepdendentă, originală şi rebelă. Se va asemăna, cumva, cu Meghan Markle. Acest Taur va încerca să rescrie istoria şi să aibă propriile reguli de urmat, astfel că va fi o adevărată provocare să se ghideze după regulile impuse de familia regală. Pe de-o parte, se va bucura de toate privilegiile, însă va dori şi să fie un răzvrătit“, a spus horoscopista Eva Gizowska.

gettyimages 880238024 jpg jpeg

„Sunt foarte încântat să vă anunţ că eu şi Meghan avem, de azi dimineaţă, un băieţel foarte sănătos. Sunt foarte mândru de soţia mea. Este uluitor, sunt incredibil de fericit. Suntem foarte recunoscători pentru iubirea şi sprijinul arătate nouă. A venit cu întârziere, deci am avut puţin timp să ne gândim la nume. N-am asistat la multe naşteri, aceasta a fost prima mea naştere. A fost uluitor şi absolut incredibil. Sunt incredibil de mândru de soţia mea. Fiecare tată şi fiecare părinte va spune că micuţul lui este abosolut incredibil, dar al meu este pur şi simplu uluitor. Sunt fericit până peste cap“, a spus Prinţul Harry după ce Meghan Markle a născut.Recente pe Ok! Magazine

kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg