Royal Pride! O verişoară a lui Charles e prima mireasă gay din Familia Regală

23 februarie, 2024

Să mai spună cineva că englezii nu sunt toleranţi! Chiar în sânul Familiei Regale una dintre verişoarele actualului suveran s-a căsătorit... cu o femeie.

Cele două femei s-au căsătorit în Australia. FOTO: Casa Regală, captură „Daily Mail”
Cele două femei s-au căsătorit în Australia. FOTO: Casa Regală, captură „Daily Mail”

Vestea că Ellen Lascelles, stră-strănepoata Regelui George al V-lea și verișoară a Regelui Charles al III-lea, s-a căsătorit cu o femeie a surprins publicul britanic, obişnuit ca Familia Regală să aibă o atitudine fermă vizavi de conceptul de familie tradiţională. Dar iată că această verişoară a Regelui Charles a făcut un pas istoric devenind prima mireasă gay din Familia Regală britanică, după ce şi-a unit destinul cu cel al lui Channtel McPherson, cunoscută afectuos sub numele de "Chan". Această uniune, celebrată în februarie 2024 în decorul idilic din Byron Bay, în Australia, potrivit "Daily Mail", simbolizează o deschidere și o acceptare din ce în ce mai mare în cadrul regalității, percepută în mod tradițional ca un bastion al conservatorismului.

Dar cine este Ellen Lascelles? În vârstă de 39 de ani, Ellen Lascelles și-a început cariera în domeniul managementului de evenimente, este nepoata lui David Lascelles, al 8-lea conte de Harewood, și este a 74-a în linia de succesiune la tronul britanic. Cei de la "Daily Mail" o descriu ca fiind un "spirit liber" și o "visătoare cu normă întreagă". Într-adevăr, abordarea sa neconvențională a vieții regale și, în special, dorința sa de a celebra dragostea dincolo de normele tradiționale, o diferențiază de ceilalți membri ai Familiei Regale britanice.

Aristocrata locuiește acum în Australia împreună cu, Channtel McPherson, alături de care formează o familie mixtă. Verişoara Regelui Charles are însă şi doi copii, pe Jack, născut în 2016, și pe Penny, născută în 2018, dintr-o relație anterioară cu un australian, în timp ce Channtel este deja mama unei fiice pe nume Raff.

Acesta nu este prima uniune între parteneri de acelaşi sex din Familia Regală. În septembrie 2018, Lordul Ivar Mountbatten, verişor al Reginei Elisabeta a II-a, s-a căsătorit cu James Coyle, manager de servicii de cabină la o companie aeriană, într-o ceremonie care a marcat un moment istoric de cotitură pentru monarhia britanică. Aristocratul în vârstă de 60 de ani îşi recunoscuse orientarea sexuală cu doi ani mai devreme, devenind primul membru al Familiei Regale care a vorbit deschis despre homosexualitatea sa.

FOTO: Casa Regală, captură „Daily Mail”



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg