Rudele de sânge au abandonat-o pe Kate! Fratele și sora Prințesei se distrează în vacanțe exotice

20 februarie, 2024

Și-au planificat călătorii de vis, cu propriile familii, iar Prințesa Kate a rămas doar cu prietenii și angajații.

FotoJetFrațiiMiddleton jpg

Frații Prințesei Kate nu au dat semne că și-ar anula vacanțele, ca să stea cu Prințesa Kate. Până la urmă, soția Prințului William are un staff bine pregătit, dar și prieteni care îi sunt aproape și familia sa, desigur.

James și Pippa Middleton se bucură de viață în vacanțe pline de soare și bălăceală, probabil că au conștientizat faptul că viața este imprevizibilă și că trebuie să te bucuri din plin de sănătate, atunci când o ai.

Mai mult, distracția pe cinste a fraților lui Kate este totuși un indicator bun, căci clanul Middleton este unul unit, iar dacă ei au avut chef să plece în vacanță, asta nu înseamnă decât că îndrăgita Kate este bine și că se recuperează frumos.

James Middleton   Instagram (1) jpg

Proaspăt devenit tătic pentru prima oară, James Middleton și-a luat soția, pe franțuzoaica Alizee Thevenet și a dus-o, împreună cu fiul lor Inigo într-o escapadă fabuloasă în Marea Caraibilor, vacanță în St. Lucia, scrie publicația HELLO!.

Fratele Prințesei Kate și familia sa au revenit recent din vacanța exotică, au luat un zbor de 8 ore din St. Lucia la clasa economică a companiei British Airways și au aterizat pe aeroportul Gatwick din Londra.

Bărbatul de 36 de ani a fost în vacanță pe insulă în același timp cu sora lui, Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews, împreună cu cei trei copii ai lor Arthur, cinci ani, Grace, doi și Rose, în vârstă de un an. Ei au ales destinația exotică pentru vacanța școlară a copiilor din februarie. Pippa Middleton a petrecut însă în St. Barts, o destinație mult mai șic! Și înțesată de paparazzi.

Pippa a făcut senzație și deliciul paparazzilor, căci au surprins-o în plenitudinea distracției. Sora Prințesei Kate a făcut parada costumelor de baie și s-a distrat pe cinste, a savurat vacanța la maxim. Din păcate, nu același lucru se poate spune și despre Kate, care a ieșit măcar din casă, pe durata vacanței școlare. Prințesa de Wales a beneficiat de o mică evadare la țară, la aer curat, alături de soțul William și de cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și micul Prinț Louis.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg