Rudele Prințului Harry care au participat la botezul micuței Lilibet. Ei nu sunt supărați pe Duce

13 martie, 2023
FotoJetDuciiSussex jpg

Al doilea născut al Prințului Harry, Prințesa Lilibet și-a dobândit titlul mult așteptat, însă nu a avut parte de un botez regal.

Archie și Lilibet nu se bucură de privilegiile regale pe care le au ceilalți nepoți la Palatul regal britanic.

Din păcate, din cauza divergențelor iscate de părinții lor, ei sunt membrii regali în exil. Iar micuța Lilibet Diana a fost botezată în America natală, departe de strălucirea evenimentelor regale britanice. Și fără ca bunicul din partea tatei să fie prezent: Regele Charles al Marii Britanii.

Este firesc că marea majoritate a invitaților a fost reprezentată de rudele mamei și de prieteni, însă au existat și rude din partea Prințului Harry care au venit la botez.

Micuța Lilibet Diana a fost creștinată pe 3 martie, iar la botezul său american au participat mătușile Prințului Harry, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale, surorile regretatei Prințese Diana, mama Ducelui de Sussex, potrivit unui articol publicat în Marie Claire.

Prințul Harry a menținut o relație strânsă cu frații și surorile mamei sale, după moartea ei tragică din 1997, iar Jane a oferit chiar un discurs emoționant la nunta Prințului Harry cu Meghan, în 2018.

Botezul lui Lilibet a fost confirmat pe 8 martie de un purtător de cuvânt al cuplului, care a declarat: „Pot să confirm că prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către episcopul Los Angeles-ului, reverendul John Taylor. "

Prințul Harry este foarte legat de rudele sale din partea mamei, în timp ce cu monarhia britanică este aproape la cuțite. Cu toate acestea, Regele Charles reușește să se mențină imparțial. Maiestatea Sa le-a recunoscut copiilor lui Harry titlurile princiare.

Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William și Kate Middleton au respins invitația Prințului Harry și a lui Meghan Markle de a participa la botezul fiicei lor, susține o sursă regală. Evenimentul intim de pe proprietatea lor din Montecito a avut aproximativ 20-30 de participanți, dar cei mai în importanți membri ai familiei regale britanice nu s-au numărat printre ei.

Aceasta este prima dată când Lilibet Diana a fost menționată în mod public cu titlul de „Prințesă”, un titlu pe care l-a primit la urcarea pe tron a bunicului ei, Regele Charles al III-lea.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg