Rutina de îngrijire a lui Kate Middleton! În 3 pași simpli reușește să arate mult mai tânără

19 iulie, 2023

În vârstă de 41 de ani, Kate Middleton surprinde mereu cu pielea ei catifelată, cu luminozitatea tenului! Prințesa de Wales are însă câteva secrete de frumusețe!

Kate Middleton, Profimedia (1) jpg

Un expert în îngrijirea pielii a vorbit în exclusivitate pentru express.co.uk despre rutina de îngrijire a pielii lui Kate Middleton. Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, are o piele de invidiat, foarte luminoasă, probabil datorită unor gene bune, unei diete sănătoase și unei rutine de îngrijire a pielii.

În timpul unei apariții recente, Kate Middleton a fost întrebată de un copil câți ani are, la care ea a răspuns: „Am 41 de ani, shh, nu spuneți nimănui". Dar, potrivit expertului de beauty Diane Ackers, vârsta lui Kate Middleton este surprinzătoare având în vedere aspectul pielii sale.

Rutina probabilă de îngrijire a tenului a lui Kate Middleton, și cea mai bună rutină de îngrijire a tenului pentru doamnele și domnișoarele aflate în special la vârsta mijlocie, constă în "curățare, hidratare și regenerare", susține expertul. 

„Curățarea este vitală pe măsură ce îmbătrânim. Mai ales dacă pielea ta se confruntă cu schimbări hormonale dificile, s-ar putea să te simți ca și cum cineva ar fi deschis pompa de ulei, sau dimpotrivă, și fiecare gram de ulei care îți menținea pielea moale și suplă s-a evaporat.

O rutină regulată de curățare dimineața și seara menține pielea echilibrată și pregătită, maximizând beneficiile pe care le oferă serul și crema hidratantă”, susține Diane.

Ea a continuat: „Fără îndoială, Catherine își va schimba în mod regulat rutina de îngrijire a pielii, ceea ce este esențial. Este posibil ca crema hidratantă pe care o folosea la 20 și 30 de ani să nu mai ofere pielii sale același tip de sprijin ca înainte”.

Expertul a dat și câteva exemple de produse de îngrijire. „Retinolul ar trebui să facă parte din trusa de îngrijire a pielii fiecărei femei de peste 40 de ani, pentru a ajuta la stimularea turnover-ului celular.

Acidul hialuronic umple ridurile fine și reduce profunzimea ridurilor, în timp ce vitamina C combate hiperpigmentarea, iar niacinamida se ocupă de porii dilatați și de erupțiile cutanate din ce în ce mai mari”. 

În cele din urmă Diane a oferit câteva sfaturi: „Pentru femeile de peste 40 de ani, care se pot confrunta cu fluctuații hormonale, o cremă hidratantă care se așază confortabil pe piele, se absoarbe în câteva secunde și se simte ca și cum ar fi dispărut după aplicare este perfectă”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg