Rutina de îngrijire a lui Kate Middleton! În 3 pași simpli reușește să arate mult mai tânără

19 iulie, 2023

În vârstă de 41 de ani, Kate Middleton surprinde mereu cu pielea ei catifelată, cu luminozitatea tenului! Prințesa de Wales are însă câteva secrete de frumusețe!

Kate Middleton, Profimedia (1) jpg

Un expert în îngrijirea pielii a vorbit în exclusivitate pentru express.co.uk despre rutina de îngrijire a pielii lui Kate Middleton. Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, are o piele de invidiat, foarte luminoasă, probabil datorită unor gene bune, unei diete sănătoase și unei rutine de îngrijire a pielii.

În timpul unei apariții recente, Kate Middleton a fost întrebată de un copil câți ani are, la care ea a răspuns: „Am 41 de ani, shh, nu spuneți nimănui". Dar, potrivit expertului de beauty Diane Ackers, vârsta lui Kate Middleton este surprinzătoare având în vedere aspectul pielii sale.

Rutina probabilă de îngrijire a tenului a lui Kate Middleton, și cea mai bună rutină de îngrijire a tenului pentru doamnele și domnișoarele aflate în special la vârsta mijlocie, constă în "curățare, hidratare și regenerare", susține expertul. 

„Curățarea este vitală pe măsură ce îmbătrânim. Mai ales dacă pielea ta se confruntă cu schimbări hormonale dificile, s-ar putea să te simți ca și cum cineva ar fi deschis pompa de ulei, sau dimpotrivă, și fiecare gram de ulei care îți menținea pielea moale și suplă s-a evaporat.

O rutină regulată de curățare dimineața și seara menține pielea echilibrată și pregătită, maximizând beneficiile pe care le oferă serul și crema hidratantă”, susține Diane.

Ea a continuat: „Fără îndoială, Catherine își va schimba în mod regulat rutina de îngrijire a pielii, ceea ce este esențial. Este posibil ca crema hidratantă pe care o folosea la 20 și 30 de ani să nu mai ofere pielii sale același tip de sprijin ca înainte”.

Expertul a dat și câteva exemple de produse de îngrijire. „Retinolul ar trebui să facă parte din trusa de îngrijire a pielii fiecărei femei de peste 40 de ani, pentru a ajuta la stimularea turnover-ului celular.

Acidul hialuronic umple ridurile fine și reduce profunzimea ridurilor, în timp ce vitamina C combate hiperpigmentarea, iar niacinamida se ocupă de porii dilatați și de erupțiile cutanate din ce în ce mai mari”. 

În cele din urmă Diane a oferit câteva sfaturi: „Pentru femeile de peste 40 de ani, care se pot confrunta cu fluctuații hormonale, o cremă hidratantă care se așază confortabil pe piele, se absoarbe în câteva secunde și se simte ca și cum ar fi dispărut după aplicare este perfectă”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor   profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg
Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
William, GettyImages jpg
Prințul Harry  GettyImages jpg
Prințesa Leonor și Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla la Wimbledon 2024 Foto Getty Images (3) jpg
Printul Albert de Monaco si verisoara sa, Melanie Antoinette de Massy, la Wimbledon 2024   profimedia 0888271935 jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer Tatler png
Regina Maxima si Regele Willem Alexander in 2023   Casa Regala olandeza jpg
Kate și George, Prinți de Wales, GettyImages