S-a aflat când o va cere Prințul Harry pe Meghan Markle în căsătorie

E clar că o logodnă între ei este iminentă, însă nimeni nu știa până acum când va avea loc mult-așteptatul eveniment. Ei bine, recent, un apropiat a dezvăluit luna în care Prințul Harry va face pasul cel mare.

Sunt împreună de anul trecut

Simpatizanții monarhiei britanice așteaptă cu nerăbdare momentul în care Prințul Harry va îngenunchia în fața iubitei sale, actrița americană Meghan Markle, pentru a o cere în căsătorie. Ei bine, potrivit unor informații recente, dezvăluite de Darren McGrady, fostul bucătar-șef al regretatei Prințese Diana, Prințul Harry are o dată clar stabilită pentru acest pas.

Chipurile, roșcovanul are în plan ca-n luna cadourilor Meghan să-i devină logodnică. De ce atunci? Pentru că luna aceasta toți se concentrează pe comemorarea mamei lui, împlinindu-se 20 de ani de la moartea ei, iar în luna noiembrie bunica sa, Regina Marii Britanii, își va sărbători nunta de platină cu Prințul Philip, ceea ce face ca doar luna decembrie să fie potrivită pentru un asemenea anunț.

Meghan este implicată în multe acțiuni caritabile

”Cred că ar fi fost logodit deja dacă nu aveau loc atâtea evenimente. Însă, cu împlinirea a 20 de ani de la moartea Prințesei Diana, nu poate face acest pas. Apoi, în noiembrie, va avea loc nunta de platină a Reginei și a Prințului Philip, așa că nu are nici cum să eclipseze acest eveniment. Așa se face că-n decembrie își poate anunța logodna, fiind liber să se căsătorească anul viitor. Cred că asta o să se întâmple. Meghan va putea participa în sfârșit la slujba de Crăciun, de la Sandringham, odată ce s-au logodit”, spune Darren, care le-a fost aproape lui William și lui Harry încă de când erau niște copii.

Darren pentru ”Hello!”

Darren, care e pe cale să scoată a doua sa carte, intitulată ”The Royal Chef at Home”, a precizat că Harry și-a ales o viitoare soție fix pe măsura mamei lui. Ba mai mult, în accepțiunea sa, Meghan se aseamănă mai mult cu Prințesa Diana decât Kate Middleton, soția Prințului William. ”Cred că Meghan este fantastică. Adică, tot ce-am văzut la ea este uluitor și cred că Harry și-a ales o persoană asemenea mamei lui. Cred că Ducesa de Cambridge este frumoasă, muncitoare, arată minunat, face fix ceeea ce trebuie să facă, dar cred că Meghan seamănă mult mai mult cu Diana. Ea e uimitoare cu copiii, are compasiune, și e superbă. Cred că Harry o vede pe mama lui în ea. ”, a mai spus Darren pentru revista ”Hello”.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA