S-a aflat! Ce hobby îndrăzneț are Prințul George, la doar 11 ani! Puțini copii sunt așa curajoși

13 septembrie, 2024

Dar el nu are încotro. Al doilea în linia succesiunii la tronul britanic, micul George se pregătește încă de pe acum să devină... bărbat.

Prințul William și Prințul George jpg

Prințul George a avut o experiență minunată și s-a bucurat recent de primul său zbor, în fața prințului William și a prințesei Kate.

Fiul cel mare al Prinților de Wales are parte de o educație mult mai blândă, comparativ cu modul spartan în care au crescut William și Harry. Ca să nu mai spunem de Charles și frații săi, Anne, Edward și Andrew.

Da, lumea s-a schimbat mult și odată cu ea și educația copiilor. Aceștia nu mai au educația spartană de altă dată. Cu toate acestea, micuțul George face lucruri uimitoare pentru 11 ani.

El „învață deja să zboare”, întrucât al doilea moștenitor în linia de succesiune la tron ​​a fost văzut bucurându-se de zborul său inaugural săptămâna trecută în fața părinților săi mândri, Prințul și Prințesa de Wales.

Familia a fost observată pe aerodromul White Waltham în ultima zi a vacanței școlare.

Aerodromul Berkshire se află la doar 20 de minute de mers cu mașina de la casa lor din Windsor și este, de asemenea, locul în care străbunicul lui George, Prințul Philip, s-a antrenat să zboare în anii 1950.

Potrivit ”The Sun”, martorii prezenți la eveniment au remarcat jovialitatea micuțului de doar 11 ani, care cu adevărat a savurat această experiență inedită.

Una dintre persoanele prezente a remarcat: ”Ce hobby îndrăzneț are George, la doar 11 ani. Totuși, acum este momentul potrivit să înceapă.”

Aviația este o iubire de familie

Tatăl Regelui Charles a adorat aviația, să zboare, avioanele. Charles al III-lea a fost și el interesat de zbor. Regele actual a renunțat însă la pasiunea lui de a pilota după un accident care putea să îl coste viața.

Prințul William a petrecut doi ani ca pilot al unei ambulanțe aeriene de la „East Anglian', zburând în multe situații de urgență, transportând medicamente și ajutoare medicale, dar a demisionat în iunie 2017, pentru a putea face față sarcinilor impuse de Casa Regală Britanică.

Prințul Harry știe să piloteze elicoptere, chiar și unele dintre cele mai avansate aparate de zbor ale Forţelor Aeriene britanice. Prinţul s-a antrenat timp de 3 ani pentru acest privilegiu.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg