S-a aflat! Ce şi-au spus William şi Kate în faţa maternităţii?

24 aprilie, 2018
The Duke & Duchess Of Cambridge Depart The Lindo Wing With Their New Son jpeg

Prima apariţie în public a noului prinţ a fost atent analizată de-o lume întreagă. Însă, nu numai micuţul a fost în lentilele celor prezenţi, ci şi mândrii părinţi. Ce atitudine au avut, cum s-au comportat vizavi de noul-născut, ce şi-au spus, şi alte detalii, au fost analizate de către presa internaţională.

Au avut un schimb de replici savuros

La doar câteva ore după naştere, Kate, William şi mezinul lor au pozat pentru presa prezentă la Lindo Wing. Apariţia n-a durat mai mult de câteva secunde, însă acestea au fost suficiente pentru ca Ducii de Cambridge să aibă un schimb de replici savuros.

Aşadar, ce şi-au zis Kate şi William când toţi erau cu ochii pe ei? Cei de la ”Mirror” susţin că William (35) este cel care a deschis dialogul, întrebând-o dacă se descurcă cu micuţul, ”Eşti OK cu el în braţe?”, la care soţia sa, Kate, a răspuns ”Da”.

Ulterior, Prinţul William a zărit pe cineva în mulţime şi a făcut-o pe Kate atentă pentru a-l saluta. ”Uite, el a venit. Acolo.”, au citit specialiştii pe buzele lui William, cu puţin timp înainte ca soţia sa să sugereze să se întoarcă înăutru, căci bătea vântul prea tare. ”Bate vântul cam tare. Ar putea să răcească. Hai să intrăm acum”, ar fi spus Kate înainte să se retragă.

William a vorbit puţin şi cu reporterii înainte de a se întoarce la Palatul Kensington. El a mărturisit că e ”foarte fericit, foarte încântat” şi că, de acum încolo, vor fi ”de trei ori mai îngrijoraţi”. Cât despre numele pe care micuţul îl va purta, William a declarat că vom afla cât de curând.Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG