S-a aflat! Prinţesa Diana, tort sexy pentru aniversarea de 13 de ani a Prinţului William

25 august, 2017
happy birthday jpeg

În caz că nu ştiaţi, Prinţesa Diana era o altfel de mamă decât cele din familiile regale. Ea avea simţului umorului extrem de dezvoltat şi iubea să facă glume cu fii ei şi să-i pună în situaţii - să nu spunem jenante - vom spune inedite.

Prinţesa Diana avea o relaţie foarte apropiată cu băieţii ei

Ce s-a întâmplat la aniversarea de 13 ani a Prinţului William stă mărturie pentru cele spuse mai sus. Darren McGrady, fostul bucătar-şef al Prinţesei Diana, a mărturisit recent, printr-un interviu acordat celor de la revista ”Hello” că regretata prinţesă a vrut să-i pregătească o surpriză de proporţii de ziua fiului adolescent, şi, spunem noi, chiar a reuşit.

Chipurile, pentru aniversarea de 13 ani a Prinţului William, Diana a pregătit un tort care semăna cu o pereche de sâni. Mai mult de atât, aceasta le-a invitat pe supermodelele Claudia Schiffer, Christy Turlington şi Naomi Campbell la palat, pentru a-l surprinde pe fiul adolescent la venirea de la şcoală. Cum au decurs lucrurile ştim deja, căci William a povestit chiar recent cât de emoţionat, dar totodată jenat, a fost la întâlnirea cu acestea.

Un tort cu sâni a fost alegerea Prinţesei pentru aniversarea lui William

Revenind la tortul inedit, Darren spune că alegerea Prinţesei a fost o surpriză chiar şi pentru el, deşi îi cunoştea simţul umorului: ”Am venit într-o dimineaţă şi-am deschis frigiderul şi mare mi-a fost surpriza să văd cea mai mare pereche de sâni pe care am văzut-o vreodată. Prinţesa comandase un tort în formă de sâni pentru aniversarea de 13 ani a Prinţului William. Mi-aş dori să-l fi fotografiat. Nu am ştiu nimic despre asta, mi-am zis doar ”Ce Dumnezeu e asta?” şi mi s-a spus că e tortul comandat de Prinţesă pentru fiul ei. (...) Prinţesa iubea să-i pună în situaţii stânjenitoare, dar amuzante, pe cei din jur, fie că era vorba de o glumă riscantă, fie că era vorba de altceva. (...) William s-a făcut roşu la faţă când l-a văzut”.

foto: arhivă



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg