S-a împăcat Nicolae al României cu Familia Regală? Dovada că tensiunile s-au disipat

13 decembrie, 2018
1 alina maria binder si nicolae al romaniei la ashford easwell manor marea britanie impacare cu familia regala 3 jpg jpeg

Sărbătorile par să-i fi reapropiat pe nepotul Regelui Mihai şi pe rudele acestuia de sânge albastru. Uite ce detaliu ne confirmă acest lucru.

Zilele acestea, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu se află într-o vizită oficială în Marea Britanie, unde este celebrat Centenarul Marii Uniri în cadrul unor evenimente şi întâlniri speciale. Alături de aceştia se află şi mama lui Nicolae, Principesa Elena, alături de soţul ei, Alexander Nixon, cărora le-a revenit misiunea de-a dezveli ieri o statuie a Reginei Maria a României la Ashford, în Comitatul Kent, în cadrul unui eveniment  organizat de Institutul Cultural Român şi de Ambasada României la Londra, în prezenţa lui Dan Mihalache, ambasadorul României, şi a Lilianei Ţuroiu, preşedintele Institutului Cultural Român.

Surpriza face ca, zilele acestea, cuplul Nicolae şi Alina ai României să fie tot în Marea Britanie, iar o postare comună pe conturile ambilor soţi chiar din Ashford ne indică faptul că tinerii căsătoriţi se află acolo împreună cu Principesa Elena şi cu Alexander Nixon. Din fotografiile publicate, reiese că cei doi au participat la inaugurarea statuii Reginei Maria, chiar în vecinătatea conacului Eastwell Manor, locului naşterii fostei suverane a României. Şi nu doar că au asistat la ceremonia de dezvelire a monumentului, ci au fost prezenţi şi la cocktailul de după ceremonie.

Un indiciu al mult aşteptatei reconcilieri dintre nepotul Regelui Mihai şi mama sa ne-a fost oferit chiar pe 5 decembrie de către fostul Principe, la Curtea de Argeş, cu ocazia parastasului de 1 an de la trecerea la cele sfinte a Majestăţii Sale. Atunci, Nicolae a spus că revederea cu mama sa a fost una emoţionantă, care s-a lăsat cu îmbrăţişări. O veste care nu poate decât să-i bucure pe susţinătorii tânărului moştenitor, care înţeleg prin asta că Nicolae a reintrat în graţiile mătuşilor şi unchiului său şi că Alina are de-acum un rol recunoscut în cadrul Familiei Regale - chiar dacă unul încă neoficial.Recente pe Ok! Magazine

Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg
Printul William in Polonia  profimedia 0764722496 jpg
Camilla Parker Bowles   Profimedia (2) jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg
Albert și Charlene, Getty (2) jpg
Regina Maxima in Maroc jpg
Harry tatăl surogat profimedia 0292659549 jpg
familia regală britanică  sursa   GettyImages jpg
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg