S-a logodit Prințul Harry cu Meghan Markle? Actrița poartă un inel suspect!

Să se fi logodit Prințul Harry cu Meghan Markle? Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură această veste, așa că orice apariție a actriței americane cu un inel nou pe deget ridică întrebări. Până acum, Harry i-a dăruit o brățară hippie, una de aur de la Cartier, a iubirii, și un lănțișor.

Pe când nunta?

Conform zvonotecii, cel mai recent, Prințul Harry i-a dăruit iubitei sale o verighetă de aur, dar, din păcate, n-a nimerit deloc mărimea inelarului. Sau cine știe, așa s-a vrut a fi: un inel pentru degetul mare al lui Meghan, care să inducă lumea în eroare și pe care nimeni să nu-l asocieze cu logodna.

Foto: Daily Mail.co.uk
Inelul buclucaș

Sau poate că așa e Prințul Harry, mai original, și a folosit în locul tradiționalului inel cu diamant această verighetă pentru degetul mare.

Meghan a fost fotografiată cu acest inel pe aeroportul din Austin, Texas, în timp ce se îmbarca într-un zbor către Toronto, Canada. Inelul de aur este o mișcare surprinzătoare din partea Prințului Harry, care obișnuiește să dăruiască iubitelor lui brățări de tot felul, dar niciodată inele.

Sursele apropiate celor doi susțin că inelul este o dovadă a faptului că relația lui Harry cu Meghan este cât se poate de serioasă și se îndreaptă spre altar.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA