S-a ținut de cuvânt! Kate Middleton, superbă în mov la Wimbledon, alături de simpatica Charlotte

14 iulie, 2024

Kate Middleton și-a făcut mult așteptata apariție la turneul de tenis de la Wimbledon în această după-amiază, cu ocazia finalei dintre spaniolul Carlos Alcaraz și veteranul sârb Novak Djokovic.

Kate Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386292 jpg

Kate, în vârstă de 42 de ani, care a renunțat la îndatoririle regale publice pentru a urma un tratament pentru cancer, și-a făcut apariția la finala de Grand Slam împreună cu fiica sa, Prințesa Charlotte, aceasta fiind a doua ieșire publică a prințesei în acest an, după cea de la Trooping the Colour.

Însoțită la acest mare eveniment sportiv și de sora ei, Pippa Middleton, viitoarea regină a fost întâmpinată cu aplauze atunci când și-a făcut apariție în tribunele terenului de tenis, aceasta urmând să acorde trofeul marelui câștigător, după terminarea finalei. Kate Middleton a arătat mai bine ca niciodată în rochia ei midi mov, de la brandul Safiyaa, în timp ce Charlotte a îmbrăcat o rochiță bleumarin cu buline albe.

Având în vedere că Middleton se află încă sub tratament anti-cancer și are „zile bune și zile mai puțin bune”, după cum singură ne spunea, organizatorii au fost nevoiți să se pregătească pentru orice eventualitate, iar Palatul a trebuit s-o țină în stand by pe Ducesa de Gloucester, în cazul în care prințesa nu s-ar simți destul de bine pentru a participa la meciul de mâine. Din fericire, n-a fost nevoie de un înlocuitor pentru Kate!

Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg

Kate Middleton a fost văzută ultima dată în public luna trecută, la evenimentul Trooping the Colour, și de-atunci au circulat numeroase zvonuri, s-au făcut nesfârșite speculații în legătură cu următoarea apariție publică a prințesei și starea ei generală de sănătate.

Prințesa de Wales a preluat conducerea All England Club în urmă cu opt ani, după ce a primit patronajul de la Regina Elisabeta a II-a, care avusese acest rol încă din 1952 și a prezentat trofeele câștigătorilor turneului începând cu anul 2016.

Foto: profimedia, getty images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg