Să ciocnim pentru Încoronare! William și Kate Middleton au sărbătorit în avans, într-un pub din Soho

5 mai, 2023

Ieri a fost o zi plină de activități pentru Kate și William, care s-au întâlnit cu admiratorii regali din Soho, Londra, au mers cu metroul și au băut cidru într-un pub.

William Kate GettyImages 1252635794 jpg

Mâine, 6 mai, îi vom vedea călătorind de la catedrala Westminster Abbey cu calul și trăsura - dar ieri, 4 mai, Prințul și Prințesa de Wales au încercat un mijloc de transport mai rapid, și anume metroul londonez.

William și Kate au călătorit, desigur, pe linia Elizabeth, inaugurată anul trecut, până la Tottenham Court Road, cea mai apropiată stație de Soho, unde s-au oprit pentru a bea o  halbă de cirdru și a discuta cu personalul celebrului pub londonez Dog and Duck, dar și cu fanii regali care i-au așteptat afară.

Kate Middleton, care a strălucit într-o haină roșie aprins de la brandul Eponine, purtată pe deasupra unei rochii albe, la care a asortat pantofi în aceeași nuanță, le-a mărturisit celor prezenți că familia regală încă n-a terminat pregătirile pentru marele eveniment. 

Prințesa a dezvăluit, de asemenea, că cei trei copii ai săi sunt cei mai entuziasmați de ce urmează: „Copiii sărbătoresc azi încoronarea la școală”.

La rândul lui, Prințul William a părut relaxat în timp ce discuta cu fanii regali strânși în fața pub-ului, spunând unui grup că „Îmi plac cocktail-urile! Nu înainte de încoronare, dar poate după!".

Cuplul regal a fost tot numai zâmbet în timp ce discuta cu admiratorii regali strânși în afara pub-ului Dog and Duck. În timp ce saluta membrii publicului, Kate a spus că fiul lor cel mai mare, Prințul George, este „emoționat” legat de viitoarea încoronare și că acesta a luat parte la repetiții din urmă cu două zile, organizate la Westminster Abbey. Prințul William le-a mai spus susținătorilor că „se roagă pentru vreme bună” în ziua cea mare a tatălui său.

Cei doi au fost într-o dispoziție de zile mari la evenimentul de ieri, pozându-se cu fanii regali, glumind și savurând cel mai bun cidru din Londra, ca orice britanic de rând.

Foto: getty images, profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg