Să n-audă de Harry! Prințul William ignoră un reporter care îl întreabă dacă a citit cartea fratelui său

13 ianuarie, 2023
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg

Nu va reuși cineva să-l facă pe viitorul rege al Marii Britanii să comenteze bârfe și atacuri sub centură la adresa monarhiei britanice.

Prințul moștenitor William nu a schițat niciun gest atunci când un reporter l-a întrebat cu aplomb: ”Alteță Regală, ați avut prilejul să citiți cartea fratelui dv.?”. Jurnalistul i-a adresat Prințului William această întrebare de două ori, însă primul născut al Regelui Charles l-a ignorat complet, semn că acest subiect nu va fi dezbătut public niciodată de membrii activi ai familiei regale britanice.

Aceasta este o tradiție în distinsa familie, rufele nu se spală în public, este sub demnitatea membrilor regali. Doar trei persoane au făcut asta și au căzut în dizgrație definitiv: Ducele de Windsor, fostul rege al Angliei, care a abdicat pentru a-și urma iubirea vieții, Prințesa Diana și acum, Prințul Harry.

Și așa, și fără carte publicată, relațiile dintre cei doi frați regali au fost puternic afectate. Prințul Harry a lovit în cuplul William – Kate încă de la debutul documentarului ”Harry și Meghan”, căci doar pe ei i-a incriminat direct când vine vorba de găsirea unor vinovați.

Prințul și Prințesa de Wales - care se află chiar în centrul disputei cu Prințul Harry și cu Meghan Markle - au fost întâmpinați joi cu entuziasm de fanii regali, când au ajuns la Liverpool pentru a marca deschiderea unui nou spital.

După ce Prințul William l-a ignorat vădit pe jurnalistul incomod, a venit rândul lui Kate Middleton. Nici Prințesa nu a auzit întrebarea. Ba dimpotrivă. Cuplul Prințul William, Prințesa Catherine a părut foarte relaxat. Cei doi sunt surprinși cu zâmbetul pe buze, în majoritatea timpului.

Istoria ne va arăta deznodământul războiului început de Prințul Harry împotriva familiei regale britanice, doar pentru că soția sa, Meghan Markle, nu s-a simțit confortabil și în largul său. Este greu pentru o americancă să se obișnuiască simplu cu un stil de viață britanic, darămite dacă ne gândim la rigorile și regulile regale!

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}