Să n-audă de Harry! Prințul William ignoră un reporter care îl întreabă dacă a citit cartea fratelui său

13 ianuarie, 2023
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg

Nu va reuși cineva să-l facă pe viitorul rege al Marii Britanii să comenteze bârfe și atacuri sub centură la adresa monarhiei britanice.

Prințul moștenitor William nu a schițat niciun gest atunci când un reporter l-a întrebat cu aplomb: ”Alteță Regală, ați avut prilejul să citiți cartea fratelui dv.?”. Jurnalistul i-a adresat Prințului William această întrebare de două ori, însă primul născut al Regelui Charles l-a ignorat complet, semn că acest subiect nu va fi dezbătut public niciodată de membrii activi ai familiei regale britanice.

Aceasta este o tradiție în distinsa familie, rufele nu se spală în public, este sub demnitatea membrilor regali. Doar trei persoane au făcut asta și au căzut în dizgrație definitiv: Ducele de Windsor, fostul rege al Angliei, care a abdicat pentru a-și urma iubirea vieții, Prințesa Diana și acum, Prințul Harry.

Și așa, și fără carte publicată, relațiile dintre cei doi frați regali au fost puternic afectate. Prințul Harry a lovit în cuplul William – Kate încă de la debutul documentarului ”Harry și Meghan”, căci doar pe ei i-a incriminat direct când vine vorba de găsirea unor vinovați.

Prințul și Prințesa de Wales - care se află chiar în centrul disputei cu Prințul Harry și cu Meghan Markle - au fost întâmpinați joi cu entuziasm de fanii regali, când au ajuns la Liverpool pentru a marca deschiderea unui nou spital.

După ce Prințul William l-a ignorat vădit pe jurnalistul incomod, a venit rândul lui Kate Middleton. Nici Prințesa nu a auzit întrebarea. Ba dimpotrivă. Cuplul Prințul William, Prințesa Catherine a părut foarte relaxat. Cei doi sunt surprinși cu zâmbetul pe buze, în majoritatea timpului.

Istoria ne va arăta deznodământul războiului început de Prințul Harry împotriva familiei regale britanice, doar pentru că soția sa, Meghan Markle, nu s-a simțit confortabil și în largul său. Este greu pentru o americancă să se obișnuiască simplu cu un stil de viață britanic, darămite dacă ne gândim la rigorile și regulile regale!

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg