Salma, prințesa-pilot a Iordaniei, a împlinit 24 de ani! Cea mai frumoasă urare a primit-o de la mama ei

27 septembrie, 2024

Joi, Prințesa Salma a Iordaniei a împlinit 24 de ani și cu această ocazie a primit cele mai frumoase urări din partea familiei sale!

Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg

Prințesa Salma a Iordaniei, fiica Regelui Abdullah și a Reginei Rania, a împlinit joi 24 de ani, iar mama sa nu a ratat ocazia de a-și felicita fiica independentă, care face furori în armata hașemită ca pilot.

„Zâmbetul tău este una dintre cele mai mari binecuvântări ale vieții mele. La mulți ani, scumpa mea Salma”, a scris în mediul online Regina Iordaniei alături de o fotografie în care cele două se îmbrățișează. În fotografie, Regina Rania poartă o ținută cu dungi negre și albastre, cu o jachetă scurtă, de același tip ca cea a prințesei.

Prințul moștenitor Hussein, care a devenit tată pentru prima oară în luna aprilie, i-a transmis, de asemenea, un mesaj afectuos surorii sale mai mici, însoțit de o fotografie cu ei doi îmbrăcați în uniformă militară. „Felicitări, draga mea Salma. Mândru de ambiția și dedicarea ta. La mulți ani, Salma! Nu puteam fi mai mândru de dedicarea și generozitatea ta”.

Pe profilul oficial de Instagram al Curții Regale Hașemite a apărut și o nouă fotografie cu Prințesa Salma, poză însoțită de un mesaj care i-a urat „cele mai calde urări Alteței Sale Regale Prințesa Salma cu ocazia zilei sale de naștere”.

De-a lungul celor 24 de ani de viață, Prințesa Salma a demonstrat că este o prințesă diferită și departe de tradițiile din Iordania. Ea are doi frați mai mari, Prințul Hussein și Prințesa Iman, și un frate mai mic, Prințul Hashem. După ce a absolvit cursurile Academiei Internaționale din Amman, ea a pornit pe o cale neobișnuită pentru doamnele de la curtea hașemită.

Ea a decis să intre la Academia Militară Regală de la Sandhurst (Regatul Unit), una dintre cele mai prestigioase din lume și prin care au trecut de-a lungul secolelor mulți regali, precum Prinții William și Harry și mulți monarhi iordanieni.

Prințesa Salma s-a înrolat în forțele armate ale țării sale ca sublocotenent. Ea este, de asemenea, un pionier, devenind prima femeie pilot de avion din armata hașemită.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Prințesa Beatrice și Sarah Ferguson jpg
Prințesa Charlotte  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Prin'ul Harry Columbia Foto Profimedia jpg
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
Brigitte Macron, Regina Sonja a Norvegiei, Profimedia jpg
FotoJet Sarah jpg
Prințul Edward în tinerețe FotoJet jpg
Regele Frederik, Getty jpg
Maxima și Amalia Atena PNG
Regina Mary a Danemarcei Facebook jpg