Samantha Markle, atac dur la adresa surorii sale vitrege, Ducesa de Sussex: ”Dacă tatăl nostru moare, tu eşti de vină!”

18 iulie, 2018
samantha markle thomas markle meghan markle jpeg

În timp ce Meghan Markle face eforturi pentru a se acomoda în noul ”rol”, familia ei o trage înapoi. După ce tatăl ei, Thomas Markle, a oferit un interviu în care a precizat că nu va înceta să vorbească cu presa până ce fiica lui nu îl va contacta,  acum sora vitregă a acesteia, controversata Samantha Markle, a lansat critici dure la adresa lui Meghan.

A ieşit din nou la atac!

Vizibil afectată de declaraţiile tatălui ei, Samantha a făcut din nou un apel la Meghan pentru a relua legătura cu acesta. Femeia de 53 de ani s-a folosit de cea mai recentă apariţie în public a Ducesei de Sussex, cea de la un eveniment comemorativ Nelson Mandela, pentru a o trage la răspundere că-i pasă mai mult de ceilalţi decât de propriul tată, care, cu doar câteva zile înainte, mărturisea că ar putea muri oricând şi că şi-ar dori să mai vorbească măcar o dată cu fiica lui.

Samantha a postat pe Twitter mai multe mesaje adresate lui Meghan, şi implicit Palatului Kensington, pentru a-i reproşa lipsa de empatie vizavi de suferinţa tatălui lor. ”Ce-ar fi să-i arăţi respect propriului tău tată?! (...) Dacă tatăl nostru moare, tu eşti responsabilă, Meg! Tatăl meu nu este o ruşine pentru că-şi iubeşte fiica. Regalităţile sunt o ruşine pentru că sunt atât de distanţi. Ar trebui să fie ruşine! (...) Mă bucur să văd că ai atât de mult timp la dispoziţie să le oferi tribut altora, dar îţi ignori tatăl. Cât de insensibilă poţi fi şi cum te poţi privi în oglindă?”, sunt mesajele postate de Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, pe contul de Twitter personal.

Apariţia Ducesei de Sussex, de ieri, a strânit furia surorii ei vitrege

Samantha, mamă a trei copii, scrie, de asemenea, o carte despre viaţa ei, în umbra surorii vitrege, ajunsă Ducesă de Sussex. Cartea se anunţă a fi plină de mărturisiri şocante despre viaţa de familie a lui Meghan şi despre evoluţia ei profesională. Numele ales, ”The Diary of Princess Pushy`s Sister”, este o ofensă adusă lui Meghan Markle.Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG