Samantha Markle, atac dur la adresa surorii sale vitrege, Ducesa de Sussex: ”Dacă tatăl nostru moare, tu ești de vină!”

În timp ce Meghan Markle face eforturi pentru a se acomoda în noul ”rol”, familia ei o trage înapoi. După ce tatăl ei, Thomas Markle, a oferit un interviu în care a precizat că nu va înceta să vorbească cu presa până ce fiica lui nu îl va contacta,  acum sora vitregă a acesteia, controversata Samantha Markle, a lansat critici dure la adresa lui Meghan.

A ieșit din nou la atac!

Vizibil afectată de declarațiile tatălui ei, Samantha a făcut din nou un apel la Meghan pentru a relua legătura cu acesta. Femeia de 53 de ani s-a folosit de cea mai recentă apariție în public a Ducesei de Sussex, cea de la un eveniment comemorativ Nelson Mandela, pentru a o trage la răspundere că-i pasă mai mult de ceilalți decât de propriul tată, care, cu doar câteva zile înainte, mărturisea că ar putea muri oricând și că și-ar dori să mai vorbească măcar o dată cu fiica lui.

Samantha a postat pe Twitter mai multe mesaje adresate lui Meghan, și implicit Palatului Kensington, pentru a-i reproșa lipsa de empatie vizavi de suferința tatălui lor. ”Ce-ar fi să-i arăți respect propriului tău tată?! (…) Dacă tatăl nostru moare, tu ești responsabilă, Meg! Tatăl meu nu este o rușine pentru că-și iubește fiica. Regalitățile sunt o rușine pentru că sunt atât de distanți. Ar trebui să fie rușine! (…) Mă bucur să văd că ai atât de mult timp la dispoziție să le oferi tribut altora, dar îți ignori tatăl. Cât de insensibilă poți fi și cum te poți privi în oglindă?”, sunt mesajele postate de Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, pe contul de Twitter personal.

Apariția Ducesei de Sussex, de ieri, a strânit furia surorii ei vitrege

Samantha, mamă a trei copii, scrie, de asemenea, o carte despre viața ei, în umbra surorii vitrege, ajunsă Ducesă de Sussex. Cartea se anunță a fi plină de mărturisiri șocante despre viața de familie a lui Meghan și despre evoluția ei profesională. Numele ales, ”The Diary of Princess Pushy`s Sister”, este o ofensă adusă lui Meghan Markle.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA