Samantha Markle, dusă de urgenţă la spital. Ce s-a întâmplat cu sora vitregă a lui Meghan?

17 mai, 2018
2 samantha markle 1 jpg jpeg

La doar câteva ore de la interviul exploziv acordat publicaţiei TMZ despre ”interdicţiile” lui Meghan, Samantha Markle a fost victima unui accident rutier, în urma căruia a fost spitalizată de urgenţă.

Samantha Markle a fost spitalizată

Samantha, care a fost cel mai aprig critic al lui Meghan Markle, a intrat, ieri, într-o altercaţie cu un paparazzo, în timp ce conducea prin Florida. Şicanarea s-a sfârşit la spital, după ce Samantha şi-a rupt glezna.

Primele informaţii despre acest incident au fost date de către prietenul Samanthei, Mark. Acesta a povestit că se îndreptau spre casa lor din Florida, când un paparazzo insistent le-a tăiat calea pentru a surprinde o imagine cu sora lui Meghan Markle.

Pentru a evita o coliziune, Mark a tras de volan brusc, ceea ce a făcut să acroşeze o barieră. Acela a fost momentul în care Samantha s-a rănit şi a rămas imobilizată. Din fericire, Mark a dus-o la timp la spital, iar sora lui Meghan a primit îngrijiri medicale de îndată. Din câte se ştie, starea de sănătate a Samanthei este stabilă.

Samantha, pe holurile spitalului. Aici, fotografiată de TMZ

Tot în spital este şi tatăl lui Meghan Markle, acesta suferind, ieri, o operaţie pe cord. Potrivit primelor informaţii în acest caz, Thomas este stabil şi conştient, operaţia fiind un adevărat succes. Momentan nu se ştie dacă sâmbătă se va putea deplasa către nunta regală sau nu.Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG