Șamanul Durek Verrett pune sare pe rană! Știa de problemele „prințișorului” Marius Borg

18 octombrie, 2024

De parcă n-ar fi fost de-ajuns rușinea îndurată de Casa Regală norvegiană, nou-intratul în familie comentează situația nepotului vitreg al soției sale, Prințesa Martha-Louise.

Durek Verrett s-ar implica mai mult dacă ar fi lăsat. FOTO: Instagram/Getty Images
Durek Verrett s-ar implica mai mult dacă ar fi lăsat. FOTO: Instagram/Getty Images

N-ar fi trebuit să comenteze nimic! Tocmai el, americanul care a dat peste cap liniștea Palatului Regal din Oslo! Însă, ațâțat de presă, dar și de fanii internauți, șamanul Durek Verrett nu s-a putut abține și a oferit o primă declarație despre problemele cauzate de celălalt „agitator” de la Palat, „prințișorul” Marius Borg, fiul petrecăreț, violent și consumator de droguri al Prințesei Moștenitoare Mette-Marit.

O afacere care pune în mare încurcătură familia regală norvegiană... În august, Marius Borg, tânărul provenit dintr-o relație anterioară căsătoriei regale, a fost arestat de autorități pentru violență împotriva fostei sale iubite. Și, după cum a relatat recent revista germană „Bunte”, n-a făcut decât să-și complice situația, și așa gravă: „După ce a făcut obiectul unei anchete inițiale pentru acuzații de violență, el ar fi încălcat ordinul de restricție”, se arată în comunicat. Și chiar ar fi încercat să o contacteze pe fosta sa parteneră în mai multe rânduri, deși i-a fost strict interzis să facă acest lucru!

Recent, Durek Verrett, care s-a căsătorit cu Prințesa Martha Louise a Norvegiei pe 31 august, a răspuns la multe întrebări din partea urmăritorilor săi. Iar când unul dintre aceștia l-a întrebat de ce nu îl ajută pe Marius Borg al Norvegiei, el s-a grăbit să își împărtășească părerea cu privire la acest subiect: „Îi pot ajuta doar pe cei care sunt deschiși la ajutorul meu. Nu-l pot forța”, a spus el, dând de înțeles că știa mai demult de problemele „prințișorului” Marius Borg.

Șamanul american, a vorbit și cu jurnaliștii ziarului norvegian „Dagbladet”, unde a explicat că nu intenționează să ajute pe nimeni care nu este receptiv la sfaturile sale. „Fiecare are propria cale de urmat, iar eu respect calea pe care o urmează în cele din urmă fiecare individ”, a explicat el, în retrospectivă. Este o declarație cel puțin clară, care sugerează că este puțin probabil ca șamanul american să îl ajute pe Marius Borg în Norvegia atâta timp cât tânărul refuză să-i accepte ajutorul.

Comentariile lui nu înrăutățesc neapărat situația, însă era de preferat ca Durek Verrett să nu fi comentat nimic, cu atât mai mult cu cât niciun membru activ al Casei Regale norvegiene nu a făcut-o - deci puțin probabil să fi avut el acceptul s-o facă. Așa că, în loc să ajute, vorbele lui au pus mai mult sare pe rană.

FOTO: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Mihai și nepoții lui colaj jpg
Regina Letizia Regele Felipe Regina Sofia profimedia 0893995405 jpg
Charles portret Canada PNG
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg