Sâmbătă, orașul Windsor va fi ca o cetate închisă. Primii fani au sosit deja!

Citeste tot despre:

, , ,

Au mai rămas trei zile până la cel mai așteptat eveniment al anului: nunta regală din UK. Pe 19 mai, acest orășel din comitatul Berkshire va deveni capitala lumii, însă accesul în Windsor, în ziua cea mare a lui Meghan și-a lui Harry, nu se va face foarte ușor.

Fanii și curioșii vor putea urmări, desigur, din depărtare evenimentul, însă vor fi supuși unei percheziții drastice, de genul celor care se fac în aeroporturile britanice.

Mai mult, în ziua nunții, circulația rutieră spre și dinspre Windsor va fi închisă încă de la ora locală 6 am, singurul mijloc de transport către acest oraș rămânând trenul, însă și orarul acestuia va fi modificat.

Primii fani au campat deja la Windsor

După cum spuneam, la ceremonia de zi vor participa 600 de invitați, care vor începe să-și ia locul pe scaun, în capela de pe domeniul regal, începând cu ora locală 9:30 am (11.30 am, ora României), în timp ce membrii familiei regale își vor face apariția în jurul orei 11:20 am.

Harry și William vor ajunge în jurul orei locale 11:45 am, iar Regina Elisabeta va fi ultima care-și va ocupa scaunul, chiar înainte de apariția lui Meghan.

Ceremonia va dura o oră, iar proaspăt căsătoriții Meghan și Harry vor defila, apoi, în caleașcă, în împrejurimile castelului, timp de 25 de minute, pentru a-i saluta pe fanii adunați la eveniment.

Vor urma două recepții, la orele 4 pm și 7 pm, totul culminând cu un foc de artificii colosal, la fel ca după nunta Ducilor de Cambridge.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA