Sandalele Ducesei Sophie au făcut furori printre britanice. Se vând cu 90 de lire sterline

24 iulie, 2024

Sandalele de vară purtate de soția Prințului Edward au devenit un must have printre englezoaicele care obișnuiesc să copieze stilul femeilor din Familia Regală.

Ducesa Sophie Foto GettyImages (3) jpg

Încălțările estivale cu platformă și panglici Valenciana Canvas Espadrilles de la Penelope Chilvers sunt acum la ofertă pentru o perioadă limitată de timp. Și asta este o este foarte bună pentru fanele regalității, care se inspiră mereu din stilul doamnelor de la Palat.

Penelope Chilvers este un brand britanic clasic, cu tradiție, care creează încălțăminte și accesorii cu modele evergreen, făcute să dureze. De-a lungul anilor, piesele designerului au fost purtate de membri ai Familiei Regale, inclusiv de Kate Middleton, care a făcut, de exemplu, o mare pasiune pentru cizmele lor Long Tassel Boots.

Sophie Wessex, Ducesa de Edinburgh, deține, de asemenea, o pereche de încălțări Penelope Chilvers - Espadrilele High Catalina Cotton. Numărul ei se găsește mai greu acum, iar modelul este scos într-o serie limitată, la prețul de 90 de lire sterline. Și, pentru cele care nu-l mai găsesc pe măsura lor, există o alternativă cu vârf închis de la Penelope Chilvers care costă mai puțin de 70 de lire sterline.

Espadrilele Valenciana Canvas costă de obicei 90 de lire sterline, dar au fost reduse la 69 de lire sterline, ca parte a reducerilor de vară ale mărcii. Cumpărătorii vor trebui să fie rapizi dacă vor să profite de ofertă, deoarece aceasta mai durează doar câteva zile. 

Realizate din pânză naturală de bumbac, cu un platformă împletită din iută și panglici din bumbac pentru prindere, sandalele de vară pot fi asortate cu tot felul de rochii. Sophie Wessex a purtat anterior această pereche de Penelope Chilvers cu rochii de vară florale și pantaloni lejeri.

Dacă vrei ca espadrilele tale Valenciana Canvas să reziste mulți ani, acestea necesită puțină întreținere. Brandul explică faptul că sandalele din pânză trebuie curățate ușor cu un burete puțin umed. Apoi, cu un aparat cu aburi se îndreaptă pliurile.

FOTO: Getty Images, Casa Regală britanică



Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia Foto Profimedia (1) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg
Cei patru regali (16) jpg
Printul Jacques si Printesa Gabriella, Printul Albert si Printesa Charlene la numirea lui Didier Guillaume   Palatul Princiar (1) jpg
Printesa Laurentien a Olandei, sotia Printului Constantin si cumnata Regelui Willem Alexander si Regina Maxima   Casa Regala olandeza (2) jpg
FotoJet Martha Ingrid jpg
Prințesa Norvegiei și Durek Verrett jpg
Prințesa Martha Louise și șamanul Durek Verrett Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg
FotoJet Kate (2) jpg
Meghan Markle  Profimedia jpg