Sarah Ferguson a citat-o pe Regina Elisabeta a II-a la înmormântarea Lisei Marie Presley

23 ianuarie, 2023
Sarah Ferguson GettyImages 1458506781 jpg

Între fosta noră a răposatei Regine Elisabeta a II-a și fiica lui Elvis Presley exista o prietenie solidă.

Sarah Ferguson nu a putut lipsi de la funeraliile Lisei Marie Presley de duminică, de la Graceland.

Mai mult, această membră a familiei regale britanice a luat cuvântul la înmormântare și a livrat un discurs emoționant. Între Sarah Ferguson și Lisa Marie Presley exista multă afecțiune, iar cele două aveau și un cuvânt de alint, pe care amândouă îl foloseau: ”Surioară”. O astfel de adresare a avut Sarah Ferguson pe Instagram, la puțin timp după anunțul decesului neașteptat al Lisei Marie.

Lisa Marie cu Sarah Ferguson PNG

Ducesa în vârstă de 63 de ani a postat o fotografie în care apare alături de Lisa Marie Presley, în dreptul căreia a scris: ”Zilnic te salut. Să știi că te iubesc, surioară! O să continui să te salut zilnic. Erai surioara mea dragă. O mamă fantastică pentru Ben, Riley, Harper și Finley, dar și o fiică minunată pentru Priscilla. Ani la rând, mi-ai fost o prietenă devotată. Sunt aici pentru familia ta, vreau să-i sprijin cât pot. Plecarea ta mă îndurerează, surioară. Rămâi în inima mea.”, a scris fosta soție a Prințului Andrew.

Duminică a participat la înmormântare și a ținut și un discurs în care a citat-o pe regretata regină: ”Conștientizăm focul ce ne arde pe dinăuntru și o omagiem pe extraordinara Lisa Marie. Răposata mea soacră că nimic din ce spunem nu poate atenua durerea momentului, căci durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire. Și câtă dreptate avea.”

Sarah Ferguson a citat un mesaj al Reginei Elisabeta a II-a pe care l-a adresat New York-ului, după tragicul 9/11 din 2001. Regretata suverană britanică s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, pe 8 septembrie 2022.

În mesajul său de adio, Sarah Ferguson l-a amintit pe fiul Lisei Marie care a murit în 2020 la 27 de ani, în urma unei sinucideri.

”Nu există cuvinte pentru mamele care-și pierd copiii.”

Ducesa s-a concentrat asupra copiilor care-și plângeau ieri mama, cele trei fiice ale Lisei, Riley Keough, Finley și Harper.

”Azi e momentul să le fim alături. Vă suntem cu toții alături și fiecare vom ajuta așa cum vom putea, dacă ne veți cere ajutorul.”, a conchis Sarah Ferguson.

Înmormântarea a avut loc la Graceland, domeniul cumpărat de Elvis Presley, moștenit de Lisa Marie Presley, care a jurat că emblematicul loc nu va fi niciodată înstrăinat, ci doar moștenit pe linie de familie.

Locația devine istorică, întrucât aici sunt înmormântați deja mulți membri ai celebrei familii: Regele Rock and Roll însuși, părinții acestuia, fiul Lisei Marie, Benjamin Keough, și Lisa Marie Presley, de ieri.

La înmormântare au mai participat Alanis Morissette, Axl Rose, Austin Butler. Mii de oameni au venit la Graceland cu flori, pentru a o comemora pe unica fiică a lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}