Sarah Ferguson a spus totul despre relația cu Prințul Andrew. “E un tată minunat!”

9 iunie, 2022
ANDREW2 jpg

Ferguson a vorbit despre calitățile Prințul Andrew, despre care spune că e un tată minunat pentru cele două fiice ale lor, Beatrice și Eugenie.

Prințul Andrew și Sarah Ferguson, ambii în vârstă de 62 de ani, s-au căsătorit în 1986 la Westminster Abbey. Cei doi s-au întâlnit cu un an înainte la unul dintre evenimentele Reginei de la Castelul Windsor.

În ciuda despărțirii oficiale în 1992, Sarah și Andrew au rămas apropiați și au menținut o relație frumoasă de  dragul celor două fiice, Prințesa Beatrice, 33 de ani, și Prințesa Eugenie , 32 de ani.

De atunci, copiii au crescut și au devenit părinți la rândul lor.

Beatrice și soțul ei Edoardo Mapelli Mozzi, în vârstă de 38 de ani, au întâmpinat-o, anul trecut, în septembrie, pe Sienna. În timp ce Eugenie are un fiu August, cu soțul Jack Brooksbank, 36 de ani.

Într-un interviu recent, Ducesa de York a vorbit sincer despre rolul lui Andrew în familia lor. „Andrew este un tată minunat și un bunic foarte, foarte bun”.

Fergie a continuat să sublinieze tehnicile pe care le folosește cu fiicele ei și a descris maternitatea drept „rolul ei principal”. „Să fii o mamă bună înseamnă să asculți cu adevărat, să ai empatie, să închizi ușa lumii când... și să închizi telefonul”.

„O mamă bună nu uită niciodată că și ea a fost cândva adolescentă”.

Apoi, ea a explicat că împărtășește o legătură strânsă cu fiicele ei și se poartă ca și cum ar fi cele mai bune prietene.

Ba mai mult, le-a lăudat pe Beatrice și pe Eugenie pentru felul în care își tratează moștenitorii.

„Sunt cea mai bună prietenă cu copiii mei. Îmi place că își cresc copiii așa cum și eu le-am crescut, cu picioarele pe pământ”.

ANDREW22 jpg

Sarah a fost întotdeauna o apărătoare fermă a fostului ei soț, iar cei doi au rămas apropiați, în ciuda faptului că au divorțat cu peste trei decenii în urmă.

Ea i-a fost sprijin lui Andrew atunci când Virginia Giuffre a intentat un proces civil împotriva lui în SUA.

În decembrie, ducesa l-a descris pe Andrew, în timpul unui talk show, drept un „om grozav, adăugând că l-a sprijinit 100%.

De asemenea, ea l-a lăudat încă o dată pentru rolul său de tată și bunic. „Este un om amabil, grozav, este un tată genial și acum un bunic fantastic”

Chiar dacă Andrew și Sarah s-au despărțit în urmă cu peste 30 de ani, cei doi încă locuiesc împreună la Royal Lodge din Windsor atunci când ea se află în Marea Britanie.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg