Sarah Ferguson, apariție îndrăzneață în fustă mini, chiar imediat după Crăciun. Unii spun că e nepotrivit

30 decembrie, 2022
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg

Fergie uimește cu ținuta sa lipsită de inhibiții, la 64 de ani.

Această membră regală este și din cale afară de activă. Dacă mulți dintre noi se bucură de o perioadă mai relaxantă între Crăciun și Anul Nou, în ceea ce o privește pe Sarah Ferguson, nu este cazul.

Decât să stea și să se odihnească, Fergie a început treaba chiar imediat după Crăciun. Și iată că o face cu stil.

Fosta soție a Prințului Andrew și mama prințeselor Beatrice și Eugenie a postat pe contul său de socializare o imagine cu ea foarte îndrăzneață, imediat după Crăciun și după ce le-am văzut pe toate doamnele din famila regală îmbrăcate din cap până în picioare, de nici gleznele nu se vedeau. Ei bine, Sarah Ferguson își pune în valoare silueta armonioasă, în fustă scurtă, bocanci, pelerină verde și o frizură foarte tinerească, având desigur celebrul său păr roșcat, care intră într-un frumos contrast cu verdele închis al ținutei. ”În drum la semnat cărți.”, a detaliat Fergie motivul apariției seducătoare.

sarah ferguson mini dress jpg

Sarah Ferguson își lansează în 2023 o nouă carte, intitulată ”A Most Intriguing Lady”. Aceasta este o continuare a cărții sale anterioare, ”Her Heart For A Compass”, care a fost lansată în 2021.

sarah ferguson book jpg

Iată că este foarte ocupată și plină de inspirație, o calitate a multor membri regali. Să nu uităm că în ianuarie este așteptată pe rafturi și cartea ”Rezervă”, scrisă de Prințul Harry.

Fanii nu au întârziat să-și posteze opiniile. Desigur, pro și contra. Chiar dacă cei mai mulți au lăudat-o, au fost și voci care au catalogat apariția nepotrivită, iar hainele alese nefericit.

N-a fost nora preferată a reginei, nici pe departe. Nici britanicii nu se dau în vânt după Ducesa de York, ce-i drept. Dar atunci când a apărut în familia regală, Fergie a fost altceva. Dacă cumnata ei, Diana, era cea fotogenică, roşcata era, cu siguranţă, cea amuzantă.

Poate că în anii ‘80 Diana cea aristocrată şi frumos şlefuită a fost principalul obiect de adulaţie al admiratorilor regali, dar chiar şi-aşa, cumnata ei Fergie a reuşit să-şi câştige partea ei de public graţie personalităţii ei prietenoase şi vesele şi-a faptului că părea mai aproape de britanicii de rând. Sarah n-a avut niciodată pretenţia să se ridice la acelaşi grad de popularitate pe care-l avea Prinţesa Inimilor. N-avea nici look-ul, nici soţul potrivit pentru a reuşi asta.

Dar în 1986, atunci când roşcata se căsătorea cu Prinţul Andrew (astăzi expluzat din familia regală în urma scandalului sexual cu minore), aceasta câştiga simpatia britanicilor datorită unor calităţi pe care timida Diana nu le avea: încrederea în sine, felul natural de-a fi şi exuberanţa sinceră. 

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}