Sarah Ferguson ar putea apărea în sezonul următor al serialului „Bridgerton”?

2 iulie, 2024

Nu știam despre ambițiile sale de vedetă de film, însă Ducesa de York speră să fie gueststar-ul sezonului patru.

Ducesa de York e mereu dornică să fie în centrul atenției. Acum, și ca terapie pentru cancer...
Ducesa de York e mereu dornică să fie în centrul atenției. Acum, și ca terapie pentru cancer...

Știam despre Sarah Ferguson că este o personalitate cu multiple talente și afinități - autoare, filantroapă, producătoare de film -, dar nu ne-am gândit niciodată la ea ca la o posibilă vedetă de film. Deși, după ce a ajuns în postura de prezentatoare a unui matinal televizat, Ducesa de York a demonstrat că e capabilă de mult mai multe și că are ambiții tot mai mari.

Acum, de pildă, mama prințeselor Beatrice și Eugenie este nerăbdătoare să adauge la CV-ul său un rol în cel mai comentat serial de epocă din Marea Britanie.

„L-am rugat pe agentul meu să mă trimită la Bridgerton!", a spus Ducesa de York, în vârstă de 64 de ani, într-un interviu acordat revistei „Platinum”. „Decorurile sunt incredibile! Aș putea fi o prietenă de demult a lui Penelope - știu doar că trebuie să fiu în „Bridgerton”!”, a spus Sarah Ferguson entuziasmată.

Și cum să o refuzi pe cumnata Reginei Camilla, dacă ea însăși se oferă să joace? Mai mult decât atât, Sarah Ferguson nu este deloc străină de căile de scriere ale controversatei Lady Whistledown. Autoare a unor romane istorice emoționante, precum „Her Heart for a Compass” și „A Woman of Intrigue”, precum și a mai multor cărți pentru copii, Ducesa de York știe cu siguranță să se descurce cu pana și cerneala și să divulge secrete de Palat într-o manieră romanțată și bine ticluită.

În ceea ce privește acele decoruri incredibile, cel puțin o piesă de mobilier a fost destul de afectată în cel mai recentă sezon „Bridgerton”. Nicola Coughlan, care joacă rolul lui Penelope Featherington (despre care s-a aflat recent că este Lady Whistledown), a dezvăluit pe Instagram câteva informații din culise despre realizarea scenelor mai savuroase ale serialului. Într-o partidă maraton, Penelope și Colin Bridgerton (interpretat de Luke Newton) petrec șase minute pe ecran consumându-și căsătoria pe un șezlong. Din păcate, mobilierul Regency nu a supraviețuit scenei, rupându-se în două sub presiunea unei povești de dragoste din sezonul 3.

FOTO: Getty Images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Reginele operate Letizia Rania și Mary jpg
Margareta a României cu Principele Radu Facebook jpg
Kitty Spencer   Instagram jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Profimedia (4) jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Charlene și Albert de Monaco, aniversarea celor 66 de ani, Foto Michael Alesi, Axel Bastello, Eric Mathon, Frédéric Nebinger 4 jpg
Casa Regala spaniola are cont de Instagram jpg
printesa anne jpg
Prințesa Diana AI incoronare (elle) 2 jpg
Regele Mohammad al VI lea al Marocului cu fotbalistii si mamele lor  Instagram jpg
Mary și Frederik ai Danemarcei în Groenlanda profimedia 0885940740 jpg
Sarah Ferguson si fiica sa, Printesa Eugenie   Instagram jpg
Prințul Constantin Alexios al Greciei si Brooks Nader la nunta Olivia Culpo   Profimedia, Instagram jpg
Cei patru regali (16) jpg
Alina de România și fiica sa, Maria 4 Facebook jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințesa Anne în 2022, GettyImages (2) jpg
Charlene și Albert de Monaco, Foto Palatul Princiar jpg