Sarah Ferguson, care are cancer, înțelege chinul prin care trece Kate Middleton: „E în rugăciunile mele”

27 martie, 2024

Sarah Ferguson a avut un mesaj public pentru Kate Middleton, care a recunoscut public că suferă de cancer! Ducesa de York trece printr-o situație similară, după ce a suferit o mastectomie în vară și apoi s-a descoperit că are melanom malign.

Sarah Ferguson Kate Middleton foto getty images jpg

În 1996, Sarah Ferguson a divorțat de Prințul Andrew, fratele Regelui Charles, dar ea a continuat să facă parte din familia regală britanică și după separarea de cel care i-a fost soț timp de 10 ani de zile. 

Ducesa de York a rămas foarte apropiată de Prințul William și de Kate Middleton, cu care continuă să aibă o relație excelentă. Acest lucru s-a reflectat încă o dată în cel mai recent gest al ei față de Kate Middleton, care a anunțat vineri, pe 22 martie, că a fost diagnosticată cu cancer, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în luna ianuarie și a început un tratament preventiv de chimioterapie. 

„Toate gândurile și rugăciunile mele sunt pentru Prințesa de Wales, care și-a început deja tratamentul. Știu că va fi înconjurată de dragostea familiei sale și că toată lumea se roagă pentru cel mai bun rezultat.

Fiind o persoană care s-a confruntat în ultimele luni cu cancerul, admir modul în care a vorbit public despre diagnosticul ei și știu că va contribui mult la creșterea gradului de conștientizare. Sper că acum are timp, spațiu și intimitate pentru a se vindeca", a transmis Sarah Ferguson. 

Chiar de Crăciun, în 2023, Sarah Ferguson a apărut alături de familia regală britanică la slujba de la Sandringham, acolo unde Kate Middleton a impresionat cu o ținută albastră. A fost ultima ei apariție oficială înainte de a fi operată, în ianuarie. 

Și Sarah Ferguson are cancer

Și Sarah Ferguson traversează o perioadă delicată din punct de vedere medical.  În ianuarie s-a aflat că fosta soție a Prințului Andrew a fost diagnosticată cu melanom malign după ce un dermatolog i-a îndepărtat mai multe alunițe. Ea a fost tratată la Spitalul Royal Marsden din Londra și apoi a fost mutată la clinica Mayrlife din Austria pentru a se recupera.

Vara trecută, Ferguson a fost operată pentru o tumoare la sân descoperită în timpul unui control de rutină și a suferit o mastectomie. De când medicul i-a comunicat diagnosticul, ea a fost foarte optimistă și a luat această provocare ca pe o oportunitate de a se schimba.

„O iau ca pe un cadou pentru a face schimbări la mine și pentru a nu mai încerca să-i repar pe toți ceilalți. Voi fi super fit și super puternică", a spus ea. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg