Sarah Ferguson, cea de-a treia „victimă a cancerului”, a emoționat cu o fotografie cu fiica sa

25 martie, 2024

Pentru a marca ziua ei de naștere a fetei sale celei mici, Prințesa Eugenie, Fergie a postat o poză inedită cu ele amândouă, stârnind emoția fanilor. 

Sarah Ferguson și mezina sa, Eugenie. FOTO: Instagram
Sarah Ferguson și mezina sa, Eugenie. FOTO: Instagram

Sarah Ferguson a împărtășit, în acest weekend, o fotografie din arhiva personală cu ea și Prințesa Eugenie, pentru a-i ura public „La mulți ani” la împlinirea a 34 de ani.

În acel instantaneu, Sarah Ferguson sărută delicat fața fiicei sale, cu brațul înfășurat în jurul ei. Cele două sunt îmbrăcate lejer și se pare că se aflau într-o drumeție, într-o zi caldă și însorită, pe un fundal natural înverzit. Imaginea face parte dintr-o serie din care Fergie a mai publicat o poză acum 2 ani.

Mesajul dedicat fiicei sale spune așa: „La mulți ani fiicei mele minunate, Eugenie. Sunt atât de mândră de femeia incredibilă care ai ajuns să fii! Continui să mă uimești în fiecare zi prin munca ta asiduă, prin harul tău, prin bunătatea și prin grija pe care o arăți celorlalți. Vei fi întotdeauna fata mea prostuță, dulce, inteligentă și grijulie. Te iubesc, Eugenie. La mulți ani!”.

Ca fiică mai mică a Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson, Prințesa Eugenie este unul dintre cei mai tineri membri cunoscuți ai Familiei Regale.

Aceasta și-a sărbătorit sâmbătă cea de-a 34-a aniversare, ea petrecând probabil ziua specială alături de soțul ei, Jack Brooksbank, și de fiii lor, August, în vârstă de trei ani, și Ernest, în vârstă de nouă luni.

Prințesa Eugenie, la fel ca sora ei mai mare, Prințesa Beatrice, nu este un membru activ al Familiei Regale, dar a participat la angajamente în ultimele luni, susținând organizații caritabile apropiate.

Din păcate, și mama sa, Fergie, traversează o mare cumpănă, fiind o a altă „victimă a cancerului” de la Palatul Buckingham, anul trecut anunțând că a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar la scurt timp după operație aflând că are și un cancer de piele.

FOTO: Instagram, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg