Sarah Ferguson, fericită că va fi din nou bunică. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiicei ei

2 octombrie, 2024

Ducesa de York a fost copleșită de emoție la auzul veștii că fiica sa, Beatrice, este însărcinată pentru a doua oară.

Fergie și cele două fiice ale ei, Beatrice și Eugenie. FOTO: Instagram
Fergie și cele două fiice ale ei, Beatrice și Eugenie. FOTO: Instagram

Mare bucurie mare în marea Familie Regală britanică, dar și în mica familie a Ducilor de York, care se simt binecuvântați că în viața lor va mai apărea un bebeluș regal. Ieri, spre finalul zilei, Casa Regală a anunțat că Prințesa Beatrice (36) și soțul său, Edoardo Mapelli Mozzi, vor deveni din nouă părinți. Asta înseamnă că fratele mai mic al Regelui Charles, Prințul Andrew, și fosta lui soție (dar în continuare partenera lui de viață), Sarah Ferguson, vor deveni a patra oară bunici.

Dacă Ducele de York e mai rezervat în manifestări, și din cauza problemelor de imagine cu care s-a confruntat în ultimii ani pe fondul scandalului sexual Epstein, Ducesa de York este mai expansivă și o bună comunicatoare a veștilor importante din familia lor. Așa că, după anunțul oficial al Casei Regale, a făcut ea însăși o postare cu câteva instantanee candide și un mesaj public și foarte emoționant adresat fiicei sale celei mari. 

„Dragă Beatrice,
Cuvintele nu pot exprima bucuria și entuziasmul pe care le simt știind că tu și Edo vă pregătiți să primiți un alt membru prețios în frumoasa voastră familie. Să devin bunică din nou îmi umple sufletul de atâta bucurie și recunoștință. Faptul că te-am putut vedea devenind mamă e unul dintre cele mai mari privilegii ale vieții mele și să-ți văd familia înflorind și mai mult e o binecuvântare absolută.
Familia noastră se mărește și la fel de mult crește și iubirea care ne înconjoară. De-abia aștept să-l întâlnesc pe noul micuț și să ne bucurăm împreună de momentele ce vor deveni amintiri de neuitat.
Cu toată dragostea”

Cunoscătorii au decriptat, probabil, și subtilitățile acestui text care, pe lângă emoțiile transmise de o mamă și o bunică aflată sub impulsul entuziasmului momentului, adresează mulțumiri divinității pentru ocazia de a-și vedea familia crescând, în condițiile în care Ducesa de York a fost diagnosticată cu cancer la sân și ulterior și cancer de piele.

Sperăm, totuși, că Fergie răspunde bine tratamentelor și că se va bucura mulți ani de acum încolo de fetele și nepoții săi. 

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și David Beckham Foto Profimedia (4) jpg
Printesa Beatrice si sotul Edoardo Mapelli Mozzi   Casa Regala jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia (3) jpg
Marius Borg   GettyImages 1270792070 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 143459168 jpg
Regina Letizia si secretara ei, Maria Dolores Ocaña   profimedia 0862669164 jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (8) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg
Ducele de Westminster și Olivia Henson, Profimedia jpg
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
Eugenie, Beatrice, Anne, Andrew, Kate, Prințul William, Meghan Markle, Prințul Harry și prințul Phillip în 2017, Profimedia jpg
Tatiana Blatnik, fosta Printesa Tatiana a Greciei   Instagram jpg
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei cu Papa Francisc la Bruxelles   Frederic Andrieu, Casa Regala belgiana (1) jpg